Verslag: CG presents Armentrout

Afgelopen vrijdag (en donderdag trouwens ook) was Jennifer L. Armentrout in Nederland. Ik mocht haar interviewen (het artikel kun je hier lezen!) en uitgeverij Zomer & Keuning organiseerde ‘s avonds in Utrecht een echt lezersevent. Anouk en ik besloten al snel ons ticket te scoren en reisden af naar Utrecht. Hieronder lees je een klein verslag over de avond! 

Overdag maakte Jennifer tijd voor bloggers voor leuke interviews, maar ‘s avonds zou het helemaal in het teken staan van haar fans. Meer dan 100 lezers reisden af naar Utrecht om haar te ontmoeten, een handtekening te scoren en natuurlijk voor een fotomomentje.

Vanaf 18:30 was de inloop en samen met Anouk van Reading Traveller en Lore van WLFG waren we mooi op tijd. We hadden voorafgaand gezellig met z’n drietjes gegeten en gingen samen op zoek naar de locatie van het evenement. Gelukkig kwamen we met Google maps een heel eind! 😉

We waren niet de enigen die op tijd waren, maar al gauw mochten we naar binnen en kregen we een consumptiemuntje, een gekleurd bandje en onze goed gevulde goodiebag! We besloten een plekje te zoeken waarbij we het podiumprogramma goed konden bekijken. Al snel werden we welkom gegeten door iemand van Cosmo Girl en begon het interview met Jennifer. ‘Helaas’ stelde ze veel dezelfde vragen die wij ‘s ochtends ook hadden gesteld, dus wij hoorden niet veel nieuws. Alsnog was het erg leuk om te horen, zeker voor de fans, want op deze manier leerde je Jennifer erg goed kennen. Ook lezers uit het publiek hadden genoeg vragen en er werden behoorlijk wat scoops onthuld!

Na het programma kregen we allemaal de mogelijkheid om in de rij te staan. De tijd was afhankelijk van het kleur bandje dat je hebt gekregen bij binnenkomst, erg goed geregeld! Daarnaast kon je rondlopen en waren er verschillende activiteiten. Zo kon je een portretje laten tekenen, stemmen op covers voor het nieuwste boek van Armentrout dat volgend jaar zomer verschijnt of een gastenboek tekenen. Ook stonden er stands van Celebrate books en Letters & Lights en kon je de boeken van Z&K kopen bij een boekenstand van ECI. Genoeg mogelijkheden om je geld in te leveren dus! 😉

Samen met Anouk en Lore gingen we op de foto in de photo booth en kregen we een grappige boekenlegger en kletsen we wat met andere boekenliefhebbers. Aangezien wij onze boeken al hadden laten signeren en ook al op de foto waren geweest, besloten we niet in de rij te staan en redelijk op tijd naar huis te vertrekken (met een toffe goodiebag!).

Ik heb een heerlijke dag en avond gehad en vond het leuk om te zien dat Zomer & Keuning zo hun best hebben gedaan met het evenement! Thyrze (en de rest), bedankt voor alles! ♥

Ga jij graag naar boekenevenementen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Klinkt als een leuk evenement! Jammer dat ze veel dezelfde vragen hebben gesteld, maar dat kan natuurlijk alleen puur toeval zijn geweest. En wat leuk zeg die photobooth!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.