Vertrouw op mij – Jennifer L. Armentrout

Nooo! Met Vertrouw op mij is een van mijn favoriete boekenseries tot een einde gekomen! Ik kan gewoon niet geloven dat ik nooit meer nieuwe avonturen van mijn favoriete personages mag gaan ontdekken. Natuurlijk kan ik altijd gaan herlezen (wat ik ook zeker zal doen), maar niets is zo fijn als een boek voor de eerste keer lezen. Lees je mee wat ik van het zesde deel in Wacht op mij-serie vind?

Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft.

In het laatste deel heeft Jennifer L. Armentrout een tijdsprong van zes jaar gemaakt en zijn alle personages een stuk ouder. Ook Jillian, een jong meisje dat we in Kies voor mij leren kennen, is nu echt volwassen en een kick ass personage. Ik vind het erg tof dat Armentrout zo’n sprong heeft gemaakt, aangezien je echt kunt zien hoe het verder gaat. Een aantal hebben kinderen, gaan eindelijk trouwen of zien eindelijk een fijne toekomst voor zich. De tijdsprong voegde echt iets toe aan het verhaal en ik heb genoten van almost 30-Cam!

Wat ik wel een klein minpuntje vond is dat ik niet altijd het idee had dat Brock en Jillian al die leeftijd hadden. Ze kwamen op mij een beetje hetzelfde over als de personages die begin 20 waren. Ze klonken niet zo volwassen en maakten ook keuzes die ik eerder bij een jonger personage zou schatten. Ik kan me voorstellen dat je na vijf boeken helemaal in die sfeer zit, maar het zorgde er wel voor dat geloofwaardigheid van de personages wat afnam.

Als je van de rest van de serie hebt genoten, ga je hier ook zeker van genieten. Armentrout heeft wederom een heerlijk verhaal op papier gezet. Echter vond ik het niet zo’n heel fijn einde van alles. Ja, de tijdsprong was fijn, maar het einde kwam een beetje uit de lucht vallen. Ik had het juist wel leuk gevonden (en het had het beter afgesloten) als je wat extra kijkjes in de levens van bijvoorbeeld Cam, Nick en Jax krijgt. Het verhaal van Brock en Jillian sluit overigens wel fijn, maar je zou met dit boek niet zeggen dat het om het einde van de serie gaat.

Over de liefde tussen Brock en Jillian kan ik niet anders zeggen: aaaaaah! Het was zo lief (en misschien een heel klein beetje ongeloofwaardig), maar ik heb er echt bij gezwijmeld. Precies zoals je het van Armentrout verwacht inclusief de steamy scènes! 😉

Vertrouw op mij is voor mij niet een heel fijne afsluiter van een favoriete serie, maar wederom een heerlijk verhaal zoals we van Jennifer L. Armentrout gewend zijn. Ik kan niet wachten om meer van haar te lezen!

Hoe vind jij het als een fijne serie eindigt?

Liefs,
Marleen

Titel: Vertrouw op mij ♥ Auteur: Jennifer L. Armentrout ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: ♥ ISBN: 9789401908108 ♥ Waardering: ****
Heb je mijn interview met Jennifer L. Armentrout al gelezen? Of de recensies van de andere delen:
Wacht op mij (#1)
Ga voor mij (#2)
Blijf bij mij (#3)
Val voor mij (#4)
Kies voor mij (#5)

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik heb (gelukkig) nog veel boeken uit deze serie te goed – alleen het eerste deel nog gelezen. Maar ook dit deel weet mij te trekken hoewel het jammer is dat het geen echt einde is. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.