Reading challenges 2024 – update #1

Het is alweer eind maart! Dit is een periode waarin de tijd voor ons niet snel genoeg kan gaan, want over een paar weken krijgen we eindelijk de sleutel van ons nieuwbouwhuis en kunnen we al snel gaan verhuizen. Maar goed, voordat we ons echt in alles rondom het huis gaan storten, blik ik eerst nog even terug op de eerste drie maanden van het jaar. Lees je mee?

Ik heb dit jaar mijn reading challenge op 175 boeken gezet. Ik heb oprecht geen idee of dit gaat lukken, aangezien we dus volgende maand gaan verhuizen, ik bezig ben met een studie én ik ook nog behoorlijk wat freelance werk doe, maar tot nu toe gaat het goed! Volgens Goodreads loop ik zo’n 7 boeken voor op schema. De teller staat nu precies op 50 en daar ben ik enorm tevreden mee.

Van die 50 boeken waren er precies 25 in het Engels en 25 in het Nederlands. Ik las er 12 uit eigen kast (heeeel tevreden mee) en 8 via Kindle Unlimited. Op dit moment heb ik KU eventjes uitgezet, omdat ik wat meer uit eigen kast wil lezen (ik heb zo’n 30 boeken apart gelegd die ik deze tijd rondom de verhuizing wil proberen te lezen). Daarnaast zit ik ook weer een beetje in een NetGalley-periode, dus daar heb ik er ook 3 van gelezen!

Ik doe dit jaar ook weer mee met de #12booksby12friends challenge en ik geniet er zo van! Jullie geven zulke fijne tips en op dit moment heb ik 4 boeken gelezen, namelijk:

♥ Ik ben blij dat mijn moeder dood is (getipt door Jennifer van @jenniferleest)

♥ De 20 (getipt door Yvonne (van @boekenbarones)

♥ When in Rome (getipt door Laura van @lau_leest)

♥ Mrs Nash’s Ashes (getipt door Sofie van @dewereldvansofie)

Van de bovenstaande titels zijn When in Rome en Mrs Nash’s Ashes mijn favorieten, maar De 20 was ook erg tof. Van Ik ben blij dat mijn moeder dood is weet ik nog steeds niet zo goed wat ik ervan moet vinden, maar het was wel een indrukwekkend verhaal.

En last but not least, mijn #leesuiteigenkast challenge. Op 1 januari 2024 stonden er 115 ongelezen boeken in mijn kast. Op dit moment staat er geen enkel boek meer in mijn kast, want ik heb geen kasten meer, maar qua boeken die voor 1 januari 2024 in mijn kast stonden, heb ik er inmiddels 12 van gelezen. Dus ik loop wat dat betreft lekker op schema, zelfs voor op schema, dus straks een excuus om met mijn nieuwe kasten lekker boeken te kopen! 😉

Ik ben heel benieuwd hoe de komende drie maanden er qua lezen uitzien. Uiteraard deel ik het weer over drie maanden!

Hoe ga jij met je reading challenges?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.