Boekenbuit juni 2019

He hallo, daar ben ik weer met een nieuwe boekenbuit. Ik had in juni een hele bescheiden boekenbuit! Ook niet erg voor een keertje, toch? Zo groeit mijn TBR in ieder geval niet de pan uit! ūüėČ Ik kocht twee boeken en mocht drie recensie-exemplaren ontvangen. Vandaag vertel ik je er alles over!

As usual begin ik met de recensie-exemplaren. Allereerst ontving ik een van de leukste boeken van dit jaar, niet alleen omdat het een pareltje van een verhaal is, maar omdat mijn quote op de achterkant staat!  Het gaat namelijk om Nova van Rebecca Yarros. Hoe tof?! Dankjewel Zomer & Keuning voor de eer! Nu nog even de andere twee boeken scoren, zodat deze toffe serie compleet in de kast staat!

Daarnaast kreeg ik op de valreep nog De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans binnen, dankjewel Luitingh Sijthoff! Binnenkort lees je hier uiteraard de recensie online!

En van Uitgeverij de Fontein ontving ik deel 3,5 in de verslavende Royals serie, namelijk Hartstocht. En extra tof, mijn quote staat wederom op de achtergrond! Een hele blije boekblogger vind je hier hoor!

En daarnaast kocht ik nog twee boeken, namelijk Verovering en Be More Pirate. Van die eerste heb je de recensie al online kunnen lezen, maar wat een aanrader! Echt een must read! Be More Pirate is een non fictie boek waar ik heel nieuwsgierig naar ben, maar ik verwacht dat ik er pas eind juli of begin augustus aan toe kom.

Redelijk bescheiden in juni, toch? Welke boeken heb jij in juni toegevoegd aan je kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.