Val voor mij – Jennifer L. Armentrout

Yes, vandaag is het dan eindelijk zover! Jennifer L. Armentrout is in Nederland, vanavond is het speciale evenement in Utrecht (zie ik je daar?) én mag ik haar interviewen samen met Anouk! De afgelopen weken en maanden heb je al verschillende recensies van haar boeken voorbij zien komen en vandaag lees je de recensie van deel 4 in de Wait for you-serie! 

Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op Reece. Elf maanden geleden hadden ze een onenightstand, maar sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit. ‘Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Zoals het feit dat ze beangstigende berichten ontvangt van een onbekende afzender. Hoewel, onbekend? Roxy denkt wel te weten wie het is. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding weet, is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

Om een recensie te schrijven van alweer een vierde deel in een serie is niet altijd makkelijk. Zeker als het om een NA-serie gaat is het soms lastig om nieuwe puntjes aan te dragen om het boek te beoordelen. Val voor mij is een deel dat perfect in de serie past, maar tegelijkertijd ook een deel dat niet heel origineel is ten opzichte van de vorige boeken.

Helaas vond ik dit boek een beetje tegenvallen. Zeker na het lezen van bijvoorbeeld de eerste twee boeken. Dit kwam vooral door de hoofdpersonen. Nog steeds was er een fijne relatie en spanning tussen Reece en Roxy, maar vooral Reece trok mij niet. Reece is een erg leuke en knappe man, met wie menig vrouw een beschuitje wil eten, maar verder ontbreekt er een echt levendig karakter aan hem. Roxy is wel iets levendiger en je kunt je ook beter in haar inbeelden, maar ook zij zorgt er niet voor dat je echt helemaal compleet verzonken raakt in het verhaal.

Ondanks de wat ‘platte’ personages valt het boek absoluut niet tegen! Af en toe zie je de personages uit de vorige boeken langskomen (CAM!! <3) en natuurlijk ontbreken de steamy scènes niet zoals we ze van Armentrout gewend zijn. Die scenes maken het boek weer een heerlijke NA die je ook gewoon gelezen moet hebben.

Hoewel Val voor mij niet mijn favoriet is, heb ik desondanks wel genoten. Als je fan bent van Armentrout zal dit boek je zeker niet tegenvallen.

Welk boek is jouw favoriet?

Liefs,
Marleen

Titel: Val voor mij ♥ Auteur: Jennifer L. Armentrout ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 304 ♥ ISBN: 9789401905701 ♥ Waardering: ****
De recensies van de andere delen lees je hier:
Wacht op mij #1
Ga voor mij #2
Blijf bij mij #3
Kies voor mij #5

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.