5x fijne valentijnscadeautje voor jezelf

Het is bijna 14 februari en dat betekent dat het bijna Valentijnsdag is. Voor de een is dit een heerlijke dag, de ander heeft er helemaal niets mee. Ik zit daar een beetje tussenin. Wij doen er met z’n tweetjes nooit iets mee, maar ik vind het op zich wel een leuke ‘feestdag’. Valentijnsdag staat natuurlijk in het teken van iemand anders een cadeautje geven, maar dit jaar doe ik het eens anders. Ik tip je namelijk 5 heerlijke cadeautjes die een perfect cadeautje voor jezelf zijn. You’re welcome!

Geef jezelf een romance boek cadeau
Uiteraard tip ik je om een fijn boek voor jezelf te kopen, want hoe kun je als boekenworm jezelf nu beter verwennen dan met een fijn boek? Ik heb – om het je wat makkelijker te maken – wat fijne tips op een rijtje gezet. Voor ultieme romantiek met een historisch, maar tegelijk feministisch tintje tip ik je graag De hertog op zijn knieën van Evie Dunmore. Of wat dacht je van Graag gedaan, Noni Blake voor een enorme dosis zelfliefde? Wil je eens gek doen? Bestel dan de eerste drie boeken in de Eindeloos-serie van Wendy Brokers (die zijn sinds vorige maand als paperbacks te bestellen en ze zijn MOOI!). Lees je liever in het Engels? Dan zijn The Spanish Love Deception en The Love Hypothesis allebei dikke aanraders. Happy reading!

Boek een nachtje weg met jezelf
Vorige zomer ging ik voor het eerst met mezelf een nachtje weg en het was heerlijk. Naast dat ik grotendeels mijn eerste manuscript heb afgeschreven, voelde het echt als een soort mini-vakantie. Dus boek dat nachtje (of twee) voor jezelf en ga heerlijk genieten. Alleen de dingen doen die jij wilt, zonder dat je rekening hoeft te houden met iemand anders. Bezoek dat museum, eet dat twee taartje en duik die ene kledingwinkel in.

Koop een mooi sieraad
Waarom zou je alleen maar een sieraad van iemand anders mogen krijgen? Ik koop de meeste sieraden die ik draag eigenlijk altijd zelf. Zo heb ik zelf een prachtige ketting uitgezocht bij KAYA. Na (enorme) keuzestress was mijn oog gevallen op de Queen Bee ketting, maar alle sieraden bij KAYA zien er prachtig uit. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een mooie initialen ketting. Of wil je liever een dames armband? Ook daarvoor ben je bij KAYA bij het juiste adres. En oké, wil je toch je lover, beste vriendin of moeder deze Valentijnsdag verrassen? Dan hebben ze voor zowel mannen als vrouwen echt prachtige cadeautjes die je dus ook nog kunt personaliseren. Wat wil je nog meer?

Koop een mooie tas voor jezelf
Oké, lichtelijk cliché, maar iedere vrouw heeft een mooie tas nodig toch? Nu geef ik zelf niet heel veel om handtassen, want ik sjouw de helft van de tijd met een leuke tote bag, maar ik heb mezelf wel in december getrakteerd op een mooie rugzak. Ik bestelde een beige rugzak, wat groter, zodat deze perfect voor op reis is. En hij is enorm goed bevallen tijdens onze reis in Mexico. Iets duurder dan ik normaal gesproken zou kopen, maar totally worth it! Dus gun jezelf eindelijk die mooie tas die je al maanden wilt hebben.

Ga gezellig uit brunchen of lunchen naar jouw favoriete hotspot
De horeca is weer open, yay! Het perfecte moment om jezelf te trakteren op een fijne brunch of lunch. Misschien niet supergezellig om dat in je eentje te doen, dus neem je favoriete persoon mee en ga lekker genieten. Dat hoeft natuurlijk niet perse op 14 februari (want, hallo: maandag), maar plan een gezellige date in! Alleen het er naar toe leven is al een feestje! Enne, bon appetit!

Vind je het toch nog een beetje lastig om jezelf echt te verwennen met een mooi sieraad of een mooie tas? Hint dit artikel dan aan je beste vriendin, moeder of boyfriend, wie weet helpt het! 😉

Wat zou jij jezelf graag als valentijnscadeautje geven?

Liefs,
Marleen

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KAYA. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.