WIN: Begin Again van Mona Kasten [GESLOTEN]

Happy Valentine’s Day! Je kunt er bijna niet omheen, want vandaag is het Valentijnsdag! Vorig jaar deelde ik een heel niet-romantisch lijstje, maar vandaag vind ik het wel leuk om de liefde echt te vieren. In samenwerking met Boekerij mag ik een exemplaar van Begin Again, het debuut van Mona Kasten en het eerste deel in de serie van Again. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Vanmorgen kon je hier in de recensie al lezen wat ik van Begin Again vind. Hoewel het niet mijn favoriete NA boek ever is, vind ik wel dat dit boek voor heel veel mensen een fijne kennismaking met genre kan zijn. Ik schreef in mijn recensie:

Mona Kasten heeft een hele fijne schrijfstijl waardoor je behoorlijk snel door het boek schiet, ondanks de 400+ pagina’s die het boek telt. De manier waarop ze Kaden en Allie op papier heeft gezet komen realistisch over en passen perfect in het straatje van bekende NA-personages die we al kennen.

Wil je mijn hele recensie lezen? Dat kan hier!

Om de liefde te vieren mag ik van Boekerij iemand van jullie blij maken met een exemplaar! En omdat je misschien vandaag wel heel andere dingen te doen hebt (heel veel rozen in ontvangst nemen, onder de brievenbus liggen of op een romantische date of misschien wil je de hysterie van Valentijnsdag helemaal ontlopen) hoef je daar helemaal niet zo veel voor te doen!

Dit moet je doen:
Laat hieronder in de reacties een romantische boekentip achter.Dit mag elk boek zijn (Nederlands of Engels), als het maar (een van) jouw favorieten is. Zorg dat je mee doet met een geldig emailadres, want je ontvangt een mail van mij als je hebt gewonnen*. Volg Favoritez daarnaast op Instagram.

Wil je extra kans maken? Volg Favoritez dan op Facebook (+1), deel deze winactie in je stories en vergeet mij niet te taggen (+1) of abonneer je op Favoritez hier aan de rechterkant zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe artikelen (+1).

De winactie loopt tot zaterdag 29 februari 2020, 23:59 uur. De winnaar ontvangt daarna per mail bericht**.

Heel veel succes en ik ben heel benieuwd naar jullie boekentips!

Liefs,
Marleen

NB. Wil je niet wachten en wil je gelijk beginnen met lezen? Bestel het boek dan bij bol.com via onderstaande link!

* De winnaar heeft 10 dagen om een reactie te sturen op de mail. Indien je niet op tijd reageert, kies ik een nieuwe winnaar.

** Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Boekerij. Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden en ben je bereid je adresgegevens naar mij door te sturen. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en worden deze enkel gebruikt om het boek naar je toe sturen als je hebt gewonnen.

Misschien vind je dit ook interessant

46 reacties

  1. Ai ai ai, romantiek is niet een van mijn specialiteiten. Dat moet ik nog echt gaan ondervinden. Vandaar dat dit boek daar bijzonder goed bij zou kunnen helpen. Maar een romantisch boek… Even denken hoor.
   Mijn favoriet is Vlindereiland van Corina Bomann. Maar dit boek is niet alleen romantisch. Het is ook mysterieus. En iets mysterieus hoort ook wel weer bij romantiek toch? Onwijs leuke winactie. En leuk om jouw blog te ontdekken.

 1. Oeh, Begin again zou ik wel heel graag willen lezen! Ik raad je De meeste dromen zijn bedrog van Mhairi McFarlane aan! Zal ‘m ook delen op instagram en ik volg je al via bloglovin :).

  1. Zie dit boek zo vaak voorbij komen dat ik zo benieuwd ben naar het boek. Ben groot fan van Anna Todd serie after (die ik nu voor de 2e keer herlees) dat ik graag dit boek wil gaan lezen🤞 Ook raad ik aan de boeken van Nicholas Sparks!

  2. Mijn romantische boeken tip is heel moeilijk te kiezen, sowieso is het er een van Colleen Hoover. Nu is enkel de vraag welkeen ik het beste vind… Dan moet ik kiezen voor ‘Nooit meer’ die was echt hartverscheurend mooi!

 2. Mijn boekentip is de duologie van Emma Anna: kom naar huis en blijf bij mij. Het is een prachtig mooi liefdesverhaal van Hannah en Luc. Een die me diep heeft weten te raken!

 3. Ik kan het niet laten om hier ook even Rosie Hartje Jack te tippen. Hoewel het pas februari is durf ik dit boek nu al een van mijn favoritez (see what I did there) van 2020 te noemen. Het is zo’n ontroerend, hartverwarmend boek. Het is wel even anders dan andere romantische boeken, maar toch… wauw.

 4. Toffe actie! Erg benieuwd naar dit boek 😁.

  Alhoewel mijn tip misschien niet het meest romantische boek ooit is, heeft het wel iets naast alle ongelukkige gebeurtenissen. Namelijk de sterrengever van JoJo Moyes! Één van mijn favorieten van 2019 🙂

 5. Leuke actie!
  Ik heb van d3ze auteur nog niets gelezen, maar daar zou met dit boek weleens een einde aan kunnen komen.

  Mijn tip.

  Ik mis je van Gilian King.
  Niet over het geheel romantisch maar hoe het uiteindelijk loopt zeker wel…

 6. Ik tip altijd iedereen Me Before You van Jojo Moyes! (Bij m’n moeder heb ik ‘m zelfs gewoon aan d’r gegeven met: “Ga deze lezen, hij is heel mooi” haha) Wat een prachtig boek, ik zou willen dat ik ‘m weer voor de eerste keer opnieuw kon lezen, al blijft ie bij een re-read ook emotioneel! Verder ben ik dol op NA en dus heel benieuwd naar dit boek 😀

 7. Wat een leuke actie! Mijn romantische boekentip voor dit jaar is een recent boek, namelijk Blind getrouwd van Laura van Dyck. Het ultieme feelgood boek om met valentijn te lezen!

 8. Jackie van Laren is altijd goed. Zo ook de Shopaholic boeken. Lucy Vine – Hot Mess is tegelijk ook hilarisch. Nicolas Sparks, die kunnen we niet overslaan. Dan is Jojo Moyes ook erg leuk. Veronica Henry – Echt liefde vind je in de boekhandel is ook leuk ! Voor nu is dit het wel zover ik weet..

 9. Mijn romantische tip is of eigenlijk zijn de boeken van Charlotte de monchy, vooral enkeltje Ierland en zes maanden zonder❤️

 10. The notebook van Nickolas Sparks. Heb héél zijn collectie in het Engels en is de meest romantische boek dat ik ooit heb gelezen. Als tweede raad ik iedereen aan ooit eens Larapinta van Amanda Sayle ook zo’n mooi boek en tevens verfilmd met in de hoofdrol Linda Evans (Dynastie)💖💖💖💖💖💖💖👍👍👍👍👍👍👍

 11. Lang+Gelukkig van Paulien Timmer. Echte inkijk in lange huwelijken en dan blijkt liefde niet zo onhaalbaar als in films (en boeken) maar realistisch en toch ook echt fantastisch.

 12. ❤️ Grenzeloos – Lis Lucassen ❤️ een heerlijk romantisch boek. Absoluut een aanrader.
  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie… ben erg nieuwsgierig naar dit boek.

 13. Een boek, een verhaal, een schrijver(ster), een moment, een lezer(es), een gevoel, even van de wereld, een geschenk
  Dat is lezen voor mij van een mooi boek❤️

 14. De boeken van Abbi Glines, Bella Andre, Colleen Hoover Jennifer L. Armentrout, Maya Banks zijn erg romantisch en Nederlandse auteurs als: Lis Lucassen en Miranda Hillers en met humor: Natasha Madison. Teveel om op te noemen alleen favoriet.

 15. Wauw, super leuke actie! Lijkt me ook een prachtig boek!
  Mijn favoriete reeks van romantische boeken zijn “Dromen in beeld”, “Armen vol rozen”, “Proeven van de liefde” en “Geluk als besluit” van Nora Roberts. Het gaat over 4 meisjes die een trouwbedrijf runnen en één voor één zelf hun ware liefde vinden. Een prachtige reeks! 😍

 16. Mijn romantische boeken tip is Veel Liefs / The flatshare van Beth O’leary. Geen standaard roman en zit ook veel humor in. Leuke winactie!

  1. Mijn boekentip is Rosie hartje Jack van Mel Darbon. Het plot wordt echt gedreven door Rosies liefde voor Jack. Een heel mooi en bijzonder boek, die ik iedereen kan aanraden!

 17. Vuurtoren van Connemara en In de schaduw van het palazzo van Santa Montefiore. Ze nemen je mee op reis in het desbetreffende land en betoveren je dan met de liefde.

 18. Ik ben zoo benieuwd naar dit boek!! Een van mijn favo’s is Benedict wells met Het einde van de eenzaamheid. Prachtig boek, echt een traantje om gelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.