Series die ik de laatste tijd heb gekeken

2019 is niet het jaar dat de boeken in is gegaan van veel series. Ik hou echt van series kijken, maar dan moet er natuurlijk wel iets te kijken zijn, haha! Gelukkig begon januari gelijk goed met een aantal toffe nieuwe series, maar ook nieuwe seizoenen van favorieten! Vandaag deel ik een lijstje met series die ik de laatste tijd heb gekeken!

Seizoen 15 van Grey’s Anatomy op Videoland
Yes, yes, YES! Het vijftiende seizoen van Grey’s Anatomy is eindelijk te zien! Begin januari werden alle seizoenen plus het 15eseizoen van deze heerlijke ziekenhuisserie toegevoegd op Videoland. Op dit moment is seizoen 16 ook in Nederland te zien, maar dan moet je elke week meekijken met Net5 (en daar denk ik nooit aan). Ik heb bijna het hele seizoen in één week gebinged, haha. Dit is echt een van mijn favoriete series ever!
Seizoen 1 t/m 15 van Grey’s Anatomy staat nu op Videoland. Let wel op, Videoland staat er wel om bekend dat ze de serie niet heel erg lang laten staan, dus hou hier rekening mee als je alle afleveringen wilt kijken!

Messiah op Netflix
In London werd er uitgebreid reclame gemaakt voor deze serie en ook bij ons stond Messiahvanaf 1 januari op Netflix. Ik begon ‘m met kijken samen met mijn vriend, maar hij is na aflevering 3 afgehaakt. Daarna ben ik ook een beetje gestopt, maar ik wil ‘m nog wel graag afkijken. Er hangt een soort onderliggende spanning en je weet de hele tijd niet wat nu waar is en wat niet. Snel verder kijken!
Het eerste seizoen van Messiah heeft 10 afleveringen en is nu te zien op Netflix!

Zumbo’s Just Dessert (seizoen 2) op Netflix
Een van mijn favoriete bakprogramma’s (na HHB) heeft eindelijk een tweede seizoen! Deze kwam ik toevallig tegen toen ik een beetje door Netflix aan het scrollen was en we hebben ‘m gelijk aangezet! Deze bakshow is opgenomen in Australië en draait enkel en alleen om desserts! Taartjes, macarons, alleen maar zoet! Het land Australië trekt me over het algemeen niet zo heel erg, maar ik zou alleen al voor de winkels van Zumbo naar Australië willen, haha!
Het tweede seizoen van Zumbo’s Just Dessert is nu te zien op Netflix. Mocht je het eerste seizoen nog niet hebben gezien kan ik je die ook van harte aanbevelen!

Sex Education (seizoen 2) op Netflix
Deze serie is echt een van mijn favoriete ever! Vorig jaar maakten we kennis met Otis, Eric en andere toffe personages en begin dit jaar waren ze terug! Ik vind het ongelofelijk knap hoe de makers van deze series allerlei misstanden en onzekerheden op een normale manier in de serie hebben gefietst. Series, als je deze serie nog niet hebt gekeken, is dat echt het eerste wat je moet doen! Je weet niet wat je mist.
Het tweede seizoen van Sex Education staat nu op Netflix. 

Code Black (seizoen 3) op Videoland
Ik hou van ziekenhuisseries en gelukkig maak ik Vin er ook steeds gelukkiger mee. We hadden al eerder de eerste twee seizoenen gekeken van deze serie en nu staat ook seizoen 3 op Videoland. Helaas is het wel het laatste seizoen, maar alsnog een fijne aanrader om te kijken! In deze serie volg je artsen in het ziekenhuis met de drukste ER van de VS. Spannend, intrigerend en natuurlijk een grote lading bloed. Love it, haha!
De complete serie Code Black met drie seizoenen is nu te zien op Videoland. 

The Stranger (seizoen 1) op Netflix
The Stranger is gebaseerd op het boek van Harlan Coben (niet gelezen) en ik vond ‘m erg tof. Alles zit goed in elkaar en het is ook echt een goed einde. Bij dit soort mysterieuze series is het einde vaak een enorme anticlimax, maar het einde van The Stranger stelt niet teleur. Echt een blngeworthy serie!
Het eerste seizoen zie je nu op Netflix. 

Ik wil ook heel graag het tweede seizoen van You kijken en ik ben ook nog wel benieuwd naar Virgin River op Netflix. Daarnaast wil ik ook nog graag Why Woman Kill en Nancy Drew kijken op Videoland. We hoeven ons niet te vervelen! 😉

Welke series heb jij de laatste tijd gekeken? Heb je nog tips?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wat een heerlijk artikel zo! Ik probeer dit jaar ook meer series te kijken en heb nu al Virgin River, Zumbo’s Just Desserts S2 en The Circle gekeken. Ben nu bezig aan Spinning Out. 🙂 You is overigens ook echt een aanrader.

  2. Klinken allemaal als toffe series! Mijn lijstje voor Netflix is nog steeds echt stampvol. Ik kijk de laatste tijd heel veel naar Shadowhunters trouwens. Echt gek op die serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.