De leukste series voor tussendoor

Series kijken, wie houdt er niet van? Er zijn zoveel series overal te zien dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en dat er nooit genoeg uren in een dag zitten om al het leuks te volgen. Af en toe zet ik een rijtje hier op de blog online met mijn favorieten om de keuze iets makkelijker te maken. Aangezien we niet altijd heel veel tijd hebben om een volledige aflevering van 40 minuten te kijken zijn er gelukkig ook series met afleveringen van 20 minuten. De leukste zet ik voor je op een rij! Veel kijkplezier!

Young & Hungry
Samen met Younger is dit echt een van mijn favoriete series ever! Het is grappig, hilarisch en je hoeft er helemaal niet bij na te denken. Naar het aantrekken en afstoten tussen Josh en Gabby kan ik echt uren naar kijken. En hallo, eten?! Helaas staat deze serie niet op Netflix, maar hij is absoluut het kijken waard. Op dit moment zijn er 4 hele seizoenen en seizoen 5 gaat in januari verder. Yes, go watch this! 

New Girl
Deze serie heb ik nog niet helemaal gekeken (we zijn bij seizoen 3), maar gelukkig staat het bijna helemaal op Netflix. Seizoen 6 moet nog op de streamingsdienst verschijnen en in 2018 komt het laatste seizoen op TV, maar tot dan heb je nog genoeg afleveringen om zoet mee te zijn. Net als bij Young & Hungry heeft de humor hier de overhand en kun je hier naar kijken zonder na te denken. Misschien niet helemaal geschikt om er uren en uren naar te kijken overigens. O en heel knap als je dit kunt kijken zonder de intro mee te zingen. Who’s that girl? IT’S JESS! 

Younger
Binnenkort verschijnt er hier op de blog een lijst met mijn ultieme serietips en Younger staat daar sowieso tussen. Deze serie gaat over Liza, een 40-jarige moeder die doet alsof ze 26 is om weer een baan te krijgen. Alleen dat is al hilarisch, maar ze gaat ook nog werken in de uitgeverswereld en dat is al supertof om te zien. Helaas, ook niet op Netflix, maar zeker het kijken waard! ♥

Brooklyn Nine-Nine
Het is alweer een tijdje geleden dat we deze serie hebben gekeken (Netflix is een beetje traag met het uploaden van het nieuwe seizoen), maar hij blijft leuk! Deze serie stond al eerder in een lijstje met tips, maar alsnog even het noemen waard. De afleveringen duren, zoals al deze serie, rond de 20 minuten en perfect om tussendoor te kijken. Wederom geen serie om uren achter elkaar te kijken, maar grappig is het wel.

The Good Place
Deze serie is relatief nieuw op Netflix, maar absoluut populair. Het eerste seizoen staat compleet op de dienst en elke verschijnt een nieuwe aflevering van seizoen 2 online. Ik ben fan van Kristen Bell en alleen daarom zou je deze serie al moeten kijken, maar ondanks de humor en hilarische momenten draagt het ook wel een goede boodschap uit!

Heb jij een van deze series al gezien?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Ik vind series met 20 minuten-afleveringen ook echt heel fijn: Full House en Fuller House horen daarom ook heel goed in dit rijtje thuis! The Good Place wil ik ook graag proberen en Younger is tof! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.