Toffe films op Prime Video

Heb je Netflix en Videoland al helemaal uitgekeken? Ik wel, maar gelukkig heb ik iets nieuws geprobeerd. Ben je al bekend met Prime Video? Prime is een streamingsdienst van Amazon en nu ook in Nederland te gebruiken. Het is te vergelijken met Netflix en Videoland, maar heeft weer een heel ander aanbod. Ik vertel je vandaag een beetje over deze dienst en tip je toffee films die je op Prime kunt bekijken!

Prime Video? Wat is dat? Zoals ik hierboven al schreef is het een streamingsdienst, vergelijkbaar met Netflix en Videoland en uitgevoerd door Amazon. Je kunt de dienst één maand gratis proberen. Daarna kun je het voor slechts €2,99 per maand gebruiken. Let wel op: Als je de app via je telefoon aanzet betaal je na de proefmaand €5,95 per maand. Log je in via de website en maak je een Amazon Prime account aan (ook eerste maand gratis en daarna dus €2,99) kun je ook gebruik maken van Prime Video. Daarnaast heb je met Amazon Prime ook andere voordelen, zoals sneller verzenden.

Het aanbod op Prime is wisselend, maar wel heel aantrekkelijk. Er staan een aantal enorm oude films op, maar ook een aantal films die echt net uit de bioscoop zijn. Daarnaast heeft Amazon een aantal originals, net zoals Netflix en bijvoorbeeld Disney+. Ik probeerde het een maandje en ben echt fan. Ik heb een aantal toffe films gekeken, maar ook een aantal series gebinged. Hieronder vind je mijn filmtips!

Yesterday
Deze film keken we vorig jaar in de bioscoop en ik keek er echt mega naar uit. Helaas vond ik de film een beetje tegenvallen (iets te hoge verwachtingen), maar eigenlijk is het wel een heel vermakelijke film. Yesterday draait om Jack Malik die door een stroomstoring opeens de enige is die zich de muziek van The Beatles herinnert. Het is een grappige film en natuurlijk bomvol de muziek van The Beatles. Een feestje voor de fans, maar ook zeker zonder enige kennis van deze groep leuk om te kijken!

Little
Deze film keken we ook in de bioscoop en is een grappige, maar compleet ongeloofwaardige film. Echter zorgt de ongeloofwaardigheid zeker niet voor minder kijkplezier. In Little wordt een keiharde zakenvrouw opeens wakker in het lichaam van haar dertienjarige zelf. Bereid je voor op heel veel ongemakkelijke momenten, maar vooral veel lessen in zelfkennis. Ik vond ‘m leuk!

Little Italy
Deze film heeft mij echt verrast. Er is heel weinig aandacht voor deze film geweest en ik snap eigenlijk niet zo waarom. Ik heb sinds Wild Child een zwak voor Emma Roberts en zij schittert in deze grappige, romantische familiefilm. Ik keek de film eigenlijk alleen maar om iets te doen hebben tijdens het strijken, maar hij was zo veel leuker dan ik had verwacht. De film draait om de twee kinderen van twee pizzabakkers in Little Italy en na een wedstrijd blijken de twee pizzabakkers opeen rivalen te zijn. Ultiem genieten en je krijgt er honger van, hierna wil je geheid pizza eten! 😉

Pride & Prejudice
Mega grote fan van de versie met Matthew Macfayden en Keira Knightley, dus ik heb deze film direct gekeken nadat ik zag dat deze op Prime stond. Ik ben verslaafd aan deze film en ga er eigenlijk niet veel woorden aan vuil maken. Kijk deze gewoon! 😉

21 Bridges
Deze film zou eigenlijk afgelopen najaar in de bioscoop draaien, maar hij werd om een onbekende reden steeds uitgesteld. Nu staat ‘ie op Prime en hij is best wel goed! De film draait om een klopjacht op twee moordenaars en de FBI agent zet compleet Manhattan op slot door alle 21 bruggen die naar Manhattan leiden af te sluiten. Het is spannend en de hoofdpersoon is een bijzondere. Ik raad ‘m je zeker aan om samen met je vriend te kijken!

My Spy
Nog een film waar ik echt hartelijk om heb gelachen. Het verhaal stelt niet zoveel voor en echt origineel is het ook niet, maar het meisje die de rol neerzet is fantastisch en het was gewoon een feestje om naar te kijken. Mijn vriend vond ‘m niet heel bijzonder, maar ik vind ‘m zeker het kijken waard. Even gedachten op nul, zeg maar.

Good Boys
Dit is denk ik wel de leukste film van het rijtje. Ook deze film keken we vorig jaar in de bioscoop (als sneak) en wat is het toch een leuke film! Good Boys draait om drie jongetjes die in de problemen komen als ze een tas van een oud buurmeisje stelen waar drugs in zitten verstopt. Dit is echt een film waar je hardop moet lachen. De film is af en toe een beetje grof, maar echt – nogmaals – enorm grappig. Wij gaan ‘m binnenkort sowieso nog een keer kijken!

Films die ik nog wil kijken:
♥ Mary, Queen of Scots
♥ The Report
♥ On the Basis of Sex
♥ The Upside
♥ Countdown (oké, hier twijfel ik nog over, maar hij staat wel in mijn lijstje ;))

Naast deze toffee films staan er ook toffe series op Prime, dus wie weet staat hier binnenkort ook wel een artikel met toffee series online!

Welke film wil jij graag kijken? En heb je ervaring met Prime?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.