Marvel #2 – Ik ben verslaafd!

Een tijdje geleden deelde ik dat ik was begonnen met kijken met de Marvelfilms. Bij het schrijven van dat artikel hadden we net vijf films gekeken, maar inmiddels ben ik een stuk dieper in de heerlijke wereld van Marvel gedoken, dus ik praat je graag weer bij!

Zoals ik hierboven al schreef had ik in het vorige overzichtje slechts 5 films gezien. Toen had ik kennisgemaakt met Captain America, Captain Marvel, Iron Man (in zowel deel 1 en als 2) en met de Hulk. Inmiddels zijn daar een aantal karakters bijgekomen, want op dit moment hebben we al zo’n 10 films verder gekeken, haha!

En o my, wat ben ik heerlijk aan het genieten van deze films. Het liefst kijk ik elke avond een deel, terwijl ik hiervoor echt amper mijn aandacht bij een film kon houden. Als het enkel aan mij had gelegen hadden we waarschijnlijk alle films al gekeken, haha! Maar Vin is (nog) niet zo’n fan als ik, dus we kijken er gemiddeld 2 a 3 per week (ben ik ook redelijk tevreden mee). Ik ervaar zoveel liefde voor deze films. De band tussen alle personages onderling, de overlappende verhaallijnen, de knappe mannen (niet geheel onbelangrijk natuurlijk) en de humor, ik ben zo fan!

Natuurlijk vind ik niet elke film even leuk of goed, dus ik heb ze allemaal eventjes op een rijtje gezet met een ultrakorte recensie erbij!

Thor– De verhaallijn van Thor vind ik tot nu toe het minst interessant. De wereld van Askard is me toch net iets te ongeloofwaardig. Maar het is natuurlijk absoluut geen straf om naar Chris Hemsworth te kijken, haha!

The Avengers– de films waarbij meerdere personages voorbijkomen vind ik het leukst. Het onderlinge gebikker en de vriendschappen, love it!

Iron Man 3 – Ik moet toegeven dat ik echt wel een beetje aan Iron Man moest wennen. In dit deel vond ik hem verreweg het leukste!

Thor: The Dark World – De films die enkel over Thor gaan blijf ik het minste vinden, maar ik geniet wel heel erg van Loki, haha!

Captain America: The Winter Soldier – OMG JA! BUCKY! DO I NEED TO SAY MORE?

Avengers: Age of Ultron – Mwa, deze was leuk, maar haalde het niet bij The Winter Soldier of Ant-man.

Ant-Man – Dit is de favoriet van Vin tot nu toe. Deze is ongelofelijk grappig en leuk!

Captain America: Civil War – Deze film strijdt in mijn top 3 om de eerste plek. Al mijn favo mensen kwamen erin voor én we maken kennis met Tom Holland (helloooo!). Yes, hele fijnerd deze!

In het volgende overzichtje zullen we waarschijnlijk al veel meer hebben gezien, misschien wel alle films tot nu toe! Stay tuned dus!

O en ik heb nog tip! Stop niet meteen met kijken als de aftiteling begint. Na een paar minuten volgt vaak nog een korte scene die weer iets meer prijsgeeft voor toekomstige films. Wist ik niet en ik kwam er pas achter bij Ant-Man, dus ik had nog wat terug te kijken, haha!

Heb jij de Marvelfilms al gezien? En heb je een favoriet?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.