Series van dit moment

Naast lezen en reizen kijk ik heel graag series. De afgelopen jaren heb ik zoveel series gekeken dat ik ze waarschijnlijk niet eens meer allemaal op kan noemen. Ook op dit moment zijn er heel wat series die ik volg en series die ik nog wil kijken. Helaas heb ik de laatste tijd niet heel veel tijd om bij te blijven en daarnaast zijn er ook nog heel wat series die ik ooit nog een keertje wil zien. Om wat duidelijkheid voor mezelf te scheppen en om jullie te laten zien welke series ik allemaal kijk, heb gekeken en wat ik nog wil kijken lees je vandaag een klein (nou ja, groot) overzicht, haha!

Ik heb een ontzettend fijne app op mijn telefoon: Mijnserie. In deze app kun je aangeven welke series je wilt kijken, welke afleveringen je al hebt gezien en heb je een tv-gids voor de hele week. Ontzettend makkelijk en fijn en zo ben je altijd up to date. Daarentegen is het ook een beetje confronterend en zorgt het voor stress omdat je een hele waslijst hebt met afleveringen die je nog wilt zien. De laatste tijd loop ik echter zo achter met veel series dat zelfs deze fijn app me niet meer kan helpen. Ja, zo erg is het dus!

Series die ik de afgelopen tijd heb gekeken
De laatste tijd heb ik veel toffe series samen met mijn vriend gekeken. Helaas komen aan goede dingen vaak een eind (als is dat bij sommige series maar goed). Zo hebben we vorige maand direct het laatste seizoen gekeken van The Good Wife gekeken, zodra deze op Netflix stond. Ik vond deze serie echt fantastisch en ben echt toe aan nog zo’n toffe advocatenserie. Helaas vallen die niet zomaar uit de lucht. Ook hebben mijn vriend en ik de eerste drie seizoenen van The Blacklist en van The 100 gekeken en wachten totdat het nieuwe seizoen op Netflix zal staan.

Een serie die ik in mijn eentje keek en die ik helemaal fantastisch vind is Timeless. Deze serie is helaas (nog) niet te zien in Nederland, maar echt wel een hele toffe serie (met een ongelofelijk knappe man, ook niet compleet onbelangrijk). Mocht je op zoek zijn naar een toffe serie, met een goed verhaal, fijne personages en heel wat spanning, dan is Timeless iets voor jou.

Een andere serie die er wel een beetje op lijkt (en die gelukkig wel op Netflix staat) is Frequency. Het verhaal is misschien een beetje raar, maar de serie is echt razend spannend. Als je eenmaal bent begonnen kun je niet meer stoppen totdat je alle afleveringen hebt gezien. Don’t say I didn’t warn you! 😉 

Als laatste heb ik de miniserie Confess, die gebaseerd is op het boek Oprecht van Colleen Hoover. De serie was leuk, maar een direct kopie van het boek. Toch was het erg leuk om te kijken. De afleveringen duren maar 20 minuutjes, dus daar ben je zo doorheen! 😉

Series die ik samen met mijn vriend volg
Normaal gesproken kijken mijn vriend en ik maar één serie tegelijk. Op dit moment zijn we gewoon met 5 series bezig. Niet allemaal gelijk, maar we zitten wel midden in alle series. Zo kijken we elke woensdag een aflevering van Designated Surviver (een hele toffe serie, ga die kijken!), zodra deze op Netflix staat en daarna een aflevering van Prison Break, die om 21:00 op televisie staat. Daarnaast staat het 4e seizoen van Elementary sinds vorige week online, dus tussendoor kijken we een aflevering hiervan.

Op aanraden van een collega hebben we ook de eerste twee afleveringen van Orphan Black. Tot nu toe vinden we de serie raar, maar tof. Waarschijnlijk kijken we eerst Elementary af, voordat we vol voor deze gaan, haha! Tenslotte kijken we tussendoor ook wat afleveringen van New Girl. Een vermakelijke serie met afleveringen van maar 20 minuten, maar niet iets wat je achter elkaar wilt blijven kijken.

Series die ik op dit moment aan het kijken ben
Er zijn tijden geweest dat ik iets van 10 series tegelijk keek. Op maandag 2, dinsdag 2, woensdag 3 etc. Sinds ik ben gaan bloggen heb ik hier niet echt tijd mee voor, dus kijk ik alleen nog de series die ik echt heel heel erg leuk vind. Op dit moment zijn dat Once Upon A Time, Young and Hungry en Grey’s Anatomy. Alle drie de series eindigen deze week of volgende week dus vanaf dat moment heb ik tijd om andere series weer te gaan kijken. OUAT is echt mijn guilty pleasure en ik ben zo benieuwd naar de finale van seizoen 6. Daarnaast ben ik dol op Grey’s en deze serie moet ik ook blijven kijken, haha!

Series waarbij ik hopeloos achterloop
Goed, we hebben nu alle series gehad die ik heb gekeken en nu aan het kijken ben. Al een behoorlijke lijst, maar er zijn ook nog heel wat series waarbij ik gigantisch achterloop. Zo loop ik zo’n 5 afleveringen achter op Riverdale, heb ik nog maar drie afleveringen van seizoen 7 van Pretty Little Liars gezien en loop ik zo’n twee seizoenen achter op Reign. Alle drie series die ik tof vind, maar gewoon niet aan toe kom. PLL is een serie waar ik wel klaar mee ben, maar ik heb die altijd met zoveel plezier gekeken dat ik nu gewoon wil weten hoe het afloopt.

The Catch vind ik een hele goede serie en ik heb geen idee waarom ik gestopt ben met kijken. Snel weer aan beginnen. Scorpion kijk ik enkel nog voor de personages, maar ze zijn zo leuk dat ik gewoon niet kan stoppen haha! Ook wil ik nog steeds Thirtheen Reasons Why verder kijken. Bijna iedereen heeft deze al gezien en ik heb het boek heel lang geleden gelezen, dus deze ga ik binnenkort helemaal afkijken.

Verder zijn er nog meer series waarbij ik nog meer achterloop, maar daar stop ik gewoon met kijken. Teveel series, te weinig tijd.

Series die ik nog wel kijken
En dan zijn er altijd nog series die ik nog een keertje wil kijken. Net als een enorme TBR heb ik ook een enorme lijst met series. Zo wil ik graag de nieuwe serie Girlboss kijken die sinds kort op Netflix staat. Ook ben ik heel nieuwsgierig naar Outlander. De boeken hoef ik niet zo nodig te lezen, maar de serie wil ik nog wel graag zien.

Zoals je hierboven kunt lezen, vind ik Young and Hungry geweldig. Er is een andere serie van dezelfde serie, Baby Daddy, en die lijkt me geweldig. Helaas is deze serie in Nederland amper te zien, dus ik denk niet dat het gaat lukken om deze serie ooit te zien, helaas.

Jeetje, een overzichtje is het niet echt geworden, hè? Heb jij al een van deze serie gezien? Ik ben heel benieuwd.

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wow, wat een hoop series haha! Mijn vriend en ik zijn ook begonnen aan Designated Survivor, maar dat vonden we allebei niet zo haha. Verder kijken we nu nog Suits en The Big Bang Theory! Zelf heb ik 13 Reasons Why laatst ook gekeken en volg ik nu Pretty Little Liars en Riverdale. Ik ben ook wel benieuwd naar Girlboss!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.