Reading challenges 2024 – update #2

Het is eind juni en dat betekent een nieuwe update met mijn reading challenges. De afgelopen drie maanden waren raar. We zaten midden in de verhuizing (en eigenlijk deels ook nog wel in de bouw) en ik heb best wat minder gelezen dan normaal. Gelukkig gaan we nu echt lekker de zomer in, dus ik hoop dat ik het weer een beetje kan inhalen! Lees je mee?

Mijn reading challenge staat dit jaar op 175 boeken. Waar ik bij het vorige overzicht 7 boeken voorliep, ben ik die voorsprong inmiddels weer kwijt. Volgens Goodreads loop ik nu precies op schema, dus dat zou betekenen dat ik aan het einde van het jaar dus inderdaad op (of rond) die 75 hang. Hoewel ik het jammer vind dat ik wat minder heb gelezen de afgelopen tijd, was het ook compleet begrijpelijk, dus helemaal niet erg. Eind maart stond de teller op 50 gelezen boeken en daar zijn de afgelopen drie maanden 38 boeken bijgekomen.

Van die 38 boeken waren er 17 in het Engels en 21 in het Nederlands. Daarvan waren er 5 uit eigen kast (beetje teleurstellend aantal, maar goed). Ik had alleen in mei Kindle Unlimited aanstaan, maar in die maand heb ik wel lekker 6 boeken via die dienst kunnen lezen. Verder las ik vooral nieuwe boeken die binnenkwamen. Daardoor is mijn TBR niet te bizar veel gegroeid (al heb ik best veel nieuwe boeken gekocht de afgelopen weken, oeps).

Zoals je misschien weet doe ik dit jaar ook weer met de #12booksby12friends challenge en de afgelopen drie maanden heb ik daarvan maar 1 boek gelezen helaas. Ik las deze maand Ga met de rivier, de tip van Janneke. Ik ga binnenkort delen wat ik ervan vond via Instagram, maar ik ben niet teleurgesteld!

En uiteraard geef ik je ook een update over mijn #leesuiteigenkast challenge. Al doe ik dat liever niet, want echt lekker gaat het niet, haha! Ik heb de afgelopen maanden veel boeken gekocht, maar te weinig boeken uit eigen kast gelezen. Ik heb überhaupt wat minder gelezen, waardoor het met die challenge wat minder gaat. Nu hoop ik natuurlijk dat ik dat de komende maanden weer wat kan inhalen, maar ik zie het eerlijk gezegd somber in, haha. Op dit moment loop ik 5 boeken achter, dus ik moet nog 5 boeken uit eigen kast lezen (die voor 1 januari 2024 in mijn kast stonden) voordat ik weer nieuwe boeken mag kopen EN eigenlijk moet ik ook alle nieuwe boeken van dit jaar nog lezen. Dus drama! Ha!

Dat was mijn update weer, voor nu! Laten we hopen dat we heerlijke zonnige weken tegemoet gaan, zodat ik lekker veel kan lezen in de tuin!

Hoe ga jij met je reading challenges?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.