Mijn eerste ervaringen met Disney+

Misschien weet je het, misschien weet je het ook niet, maar sinds 2,5 maand is er in Nederland een nieuwe streamingsdienst aanwezig. Vanaf 12 september konden wij als eerste ter wereld gebruik maken van onbeperkt Disney films en series. De eerste twee maanden waren gratis en daarna zijn er kosten aan verbonden. Ik was een van de eerste die op 12 september een abonnement afsloot en vandaag vertel ik je over mijn eerste ervaringen!

Ik ben een enorme Disneyfan. Ik kan echt uren Disneyfilms of andere animatiefilms kijken. Je maakt mij enorm gelukkig met films zoals Frozen, Beauty & the Beast, Vaiana of Coco. Af en toe staan dat soort films op Netflix, maar vaker stuit je tegen een teleurstelling aan. Gelukkig is daar dus vanaf 12 september Disney+! Een dienst waarop je alle films en series ooit door Disney gemaakt kunt bekijken. Inmiddels heb ik al een aantal films gekeken en ik kan je vertellen dat het echt een feestje is.

Naast alle grote namens zoals Frozen, Beauty & The Beast, Avatar, Malificent en de Star Wars films staan er ook een aantal oudere, onbekende namen tussen. Zo keek ik vroeger echt heel graag naar films die enkel werden uitgezonden op Disney Channel, zoals Camp Rock, Princess Protection Program of Hannah Montana. Of wat dacht je van Het hotelleven van Zack & Cody? Dat is toch puur jeugdsentiment?

Like I said zijn alle Disneyfilms te zien, maar ook fans van Pixar, Marvel, Starwars en National Geographic kunnen hun hart ophalen. Het aanbod is enorm en of je nu alle films al een keer hebt gezien of dat het grotendeels nieuw is, je kunt alles kijken in één app. Zelfs de short movies staan online!  Houden we van! Je hebt een gratis proefmaand, waarna je daarna €6,99 per maand betaald. Vergeleken met Videoland en Netflix geen geld, maar ik ben zelf niet van plan om het continue aan te hebben staan. Ik vind het in de wintermaanden altijd heerlijk om onder een dekentje Disneyfilms te kijken. In januari gaat ‘ie hoogstwaarschijnlijk uit, haha! Je kunt overigens met meerdere personen koppelen aan één account, dus je kunt met meerdere mensen tegelijk kijken.

Misschien ben je al overgehaald om het een maandje te proberen, misschien ook niet. Daarom zet ik in drie rijtjes mijn top 5’s op een rijtje. Heb je al wat inspiratie, mocht je niet weten waar je mee moet beginnen. Overigens staan ze wel allemaal in willekeurige volgorde.

Top 5 onbekende pareltjes
De kleine Zeemeermin 2 – Terug in de zee
Saving Mr. Banks
Sister Act
Janneman Robinson & Poeh
102 Echte Dalmatiërs

Top 5 heerlijk jeugdsentiment
Camp Rock
Hannah Montana
Princess Protection Program
The Princess Diaries
Het Hotelleven van Zack & Cody

Top 5 mega aanraders
Mary Poppins Returns
Coco
Dumbo
The Good Dinosaur
Beauty & The Beast

Ik kan niet wachten om nog meer te ontdekken! Had jij al van Disney+ gehoord en heb je het al uitgeprobeerd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.