Films in de bioscoop die ik nog wil zien

Vroeger ging ik echt ontzettend vaak naar de bioscoop. Er kwamen periodes voorbij dat we elke week een film bezochten. De laatste jaren zijn er naar mijn mening niet zulke goede films in de bioscopen verschenen en vind ik daarnaast ook erg duur geworden. Echter verschijnen de komende weken en maanden films op het witte doek waar ik toch wel heel erg nieuwsgierig naar ben. Ik besloot een lijstje te maken! Kijk je mee? 

Murder on the Orient Express
Ondanks dat ik dol ben op lezen én op thrillers heb ik nog nooit een boek van Agatha Christie gelezen en heb ik ook nog nooit kennis kunnen maken met Hercule Poirot. Op dit moment draait de verfilming van een van haar beste boeken in de bioscoop: Murder on the Orient Express. Een film met een geweldige cast, een prachtige omgeving en een moordmysterie. Wat wil je nog meer? Ik kan in ieder geval niet wachten om deze film te bekijken!
Draait nu in de bioscoop. 

Noot: Toevallig heb ik deze film gisterenavond gezien en hij is echt fantastisch! Het zet je telkens op het verkeerde been en alles zit erg mooi in elkaar. Tel daarbij prachtige beelden bij en je hebt een echte must see!

The Snowman
The Snowman is een film gebaseerd op een van de boeken van thrillerauteur Jo Nesbo. Ik heb nog nooit een boek van deze auteur gelezen, maar de trailer ziet er echt ijzersterk uit! Daarnaast zijn mijn ouders afgelopen week naar deze film geweest en zij zijn fan! Ondanks dat de beoordelingen op IMDb niet heel erg hoog zijn (5.2) ben ik wel erg benieuwd.
Draait nu in de bioscoop.

Wonder
Als je alleen al bij het zien van de trailer tranen in je ogen hebt, moet je deze film natuurlijk gaan kijken! Sowieso ben ik fan van de cast (Julia Roberts, Owen Wilson én Jacob Tremlay), maar het verhaal lijkt me ook echt supermooi. Het duurt nog ca. 2 weken voordat de film in de biscoop draait maar ik kan niet wachten. De zakdoekjes zitten in ieder geval al in mijn zak! 😉
Draait vanaf 23 november in de bioscoop. 

Coco
Ik ben dol op animatiefilms. Het liefst kijk ik die de hele dag. Frozen, Tangled, Up, noem er eentje en ik ben fan. Nadat ik dan ook de trailer van Coco had gezien, wist ik dat ik deze ook moest zien. Dit is een film met prachtige kleuren en lieve personages, maar vooral eentje met een mooie boodschap. En nog beter: voor de film draait een minikerstfilmpje van Frozen! Mij kun je niet gelukkiger maken.
Coco draait vanaf 29 november in de bioscoop. 

Escape room
Ondanks dat ik echt een grote hekel heb aan horrorfilms, wil ik deze film nog wel een kans geven. Ik denk dat net op het randje is en we zijn fan van escape rooms, dus ik ben benieuwd. Mochten we geen tijd kunnen vinden om deze film in de bioscoop te zien vind ik thuis ook prima, haha. Horen minder mensen mij gillen… 😉
Draait vanaf 30 november in de bioscoop. 

The foreigner
Eerlijk gezegd had ik nog nooit van deze film gehoord, totdat mijn vriend zei dat er een nieuwe film met Jackie Chan in de bioscoop draaide. Na het zien van de trailer ben ik benieuwd, maar ik verwacht niet al teveel originele of spannende plottwists. Gewoon een leuke film voor tussendoor waarschijnlijk.
The foreigner draait nu in de bioscoop. 

Daarnaast ben ik ook nog heel benieuwd naar Molly’s Game (draait vanaf 21 december), de animatiefilm Ferdinand (want: animatiefilm, draait vanaf 20 december), The Greatest Showman (4 januari 2018) en Oh Baby (draait op dit moment). Oh Baby is een Nederlandse film dus die zou ik wel een keertje thuis willen kijken. Ik denk dat ik in de kerstvakantie maar een aantal keren naar de bioscoop ga!

Naar welke films kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.