Een blogdipje? Misschien. Ik weet het niet.

Misschien heb je het afgelopen week gemerkt, misschien ook niet. Afgelopen vrijdag verscheen er geen artikel online en zondag weer twee. Ook maandag stond er hier geen nieuwe recensie online en vanmorgen ontbrak er weer een artikel. Iets waar ik ontzettend van baal, maar waar ik op dit moment niet zoveel aan kan doen. Noem het een blogdipje, ik weet nog niet precies hoe ik het moet noemen, maar echt bloggen lukt niet op dit moment. 

Ik heb het afgelopen jaar een aantal hele lieve volgers mogen welkom heten op Favoritez. Ik heb in iets meer dan 15 maanden meer dan 250 artikelen met jullie mogen delen. Ontzettend veel recensies zijn er online verschenen en ik heb inmiddels al een mooi aantal boeken mogen ontvangen. Ontzettend tof en ik ben er immens dankbaar voor.

Maar de afgelopen tijd heb ik steeds meer moeite om achter mijn laptop te kruipen om leuke artikeltjes te tikken. Ik weet van mezelf dat ik een echt schema nodig heb, aangezien ik ontzettend goed ben in het vooruitschuiven van dingen (een niet al te goede eigenschap, I know). Maar de laatste weken was zelfs dat fijne schema niet genoeg om er voor te zorgen om ‘s ochtends om 7:00 uur een artikel online te hebben. En daar baal ik van.

Ik heb overigens niet enkel een dipje op het gebied van bloggen. Ook op andere vlakken heb ik moeite om echt actief bezig te zijn. Je kunt echt zeggen dat mijn laptop op dit moment niet mijn beste vriend is en ik ontwijk het liefst alles wat met dat ding te maken heeft. Het liefst lees ik de hele dag fijne boeken, kijk ik spannende series of animatiefilms. Ja, op dat niveau ben ik op dit moment.

Dat betekent dat de komende tijd misschien niet op de vaste dagen iets online komt. Ik probeer natuurlijk om mijn vaste blogschema (elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag) vast te houden en zoveel mogelijk op deze dagen een leuk artikel voor jullie online te gooien. Zo verschijnt de recensie van afgelopen maandag aanstaande vrijdag online. En het artikel van vandaag, met leuke tips voor Haarlem? Die kun je aanstaande zondag online verwachten. Maar mocht er op een bepaalde dag geen artikel online verschijnen dan is dat jammer, maar het is dan maar even zo.

Dit artikel was absoluut niet gepland, maar ik wilde het toch even van me af schrijven. Hopelijk begrijpen jullie dit en zie ik jullie aanstaande vrijdag terug bij de recensie van Verraad, het tweede deel in de toffe Royals-serie!

Heb jij wel eens last van een (blog)dipje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.