This month’s Favoritez #68 – mei 2022

Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op mei. De maand was gevuld met lekker weer (YES TUIN!), extra vrije dagen, heel veel fijne boeken en gezellige dagen met lieve en leuke mensen. Wat wil een mens nog meer?

Mei begon goed met een taartje!

Deze koffie hielp mij op woensdagmiddag door de laatste uurtjes voor het weekend, want Bevrijdingsdag was bij ons een vrije dag!

Dagje Amersfoort met Janneke! Het was zo gezellig. We hebben lekker gebruncht bij Madonna (aanrader), gingen naar de nieuwe Downton Abby film (ook een dikke aanrader) en eindigden uiteindelijk op het terras. Love it!

Koffie in bed, nog steeds een van de beste dingen in het leven!

Op Moederdag gingen we uiteraard naar de (schoon)moeders. ’s Ochtends naar mijn moeder waar zelfgemaakte appeltaart op onze wachtte en ’s middags naar mijn schoonouders waar we lekker buiten in de tuin hebben gegeten!

Yesss, het buitenleesseizoen is officieel geopend en ik heb er de afgelopen maand al veelvoudig van gebruikt gemaakt! Een lekker koel drankje maakt het dan helemaal af, jum!

Happy Birthday voor Vin! Vin was op een maandag jarig wat normaal heel erg saai is, maar we hebben de maandag goed afgesloten op het terras en daarna nog een rondje door Deventer en langs de IJsel!

On my way to the office! Vanaf halverwege mei is de afspraak dat we elke donderdag gaan. Alleen door nog wat vrije dagen, vakantie en andere weekendjes zal dat voor mij nog steeds niet elke week zijn, haha.

Het was eindelijk zover, we gingen naar Aladdin! Het is twee keer verplaatst door tante Cor, maar op 12 mei was het eindelijk zo ver. En het was zo GAAF! Echt beter dan verwacht en zo enorm grappig. Mocht je nog niet zijn geweest, GA!

Ontbijtje met Susan! Hoe vaak we elkaar ook zien, we zijn nooit uitgepraat! <3

Hé, een nieuwe fiets! Ik bestelde een nieuwe fiets, want de mijne stond al jaren met een kapotte band in de schuur en ik was sowieso toe aan een nieuwe. Mango was ook fan, haha!

Eerste ijsje van het jaar met Mango. Het blijft zo lief hoe hij hele kleine hapjes van mijn ijsjes afsnoept!

En toen ging ik weer naar de sportschool. Ik was een aantal maanden niet geweest, maar besloot opeens mijn Storytel abonnement weer aan te zetten en toen zat ik op maandagochtend om 7:00 in de sportschool. Het was weer even wennen, maar wel weer (soort van) fijn om weer te gaan.

Hoe chill is dit beeld? Wij kochten 4 jaar geleden in Mexico een hangmat, maar hadden ‘m al die nog ongebruikt op zolder liggen. Toen we afgelopen december weer veelvuldig in een hangmat hebben gelegen op Isla Holbox tijdens de jaarwisseling wisten we dat we ‘m thuis ook moesten ophangen. ZO ENORM FIJN!

We gingen op zondag lunchen buiten de deur, bij een nieuwe plek in Deventer. In de jachthaven zit tegenwoordig Bass, het broertje van Mees. Een heerlijke plek met een heel fijn terras. Net iets buiten het centrum van Deventer, maar wel een aanrader!

We maakten voor het eerst soep. Ik hou helemaal niet van soep, maar deze romige tomatensoep viel zeker in de smaak. Die gaan we vaker maken!

Pakketjes! Eind mei kreeg ik drie pakketjes binnen en ook nog eens drie boeken: Het feest van de eeuw, Het weeshuis in de azuurblauwe zee en Het kan ook nooit normaal.

Lekker dagje vrij met Hemelvaart. Die heb ik vooral gebruikt om wat dingen voor de blog te doen (waaronder de boekfoto hierboven), ik heb wat gewerkt aan mijn eerste freelance opdracht en ik deed wat dingetjes in huis. Heerlijk zo’n extra vrije dag!

Dagje met Janneke! Hoe fijn is het dat we elkaar gewoon twee keer konden zien in mei? We hadden afgesproken in Zwolle. Love it!

En toen kreeg ik een heel tof pakketje! Afgelopen vrijdag verscheen er een toffe samenwerking met BCC First op Instagram en in het kader daarvan ontving ik deze prachtige taart!

Hoe was jouw maand? Heb je fijne dingen gedaan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.