Boekenbuit mei 2022

Mei was heerlijk met nieuwe boeken. En ook fijn dat ik de helft al heb gelezen. Vooral de laatste paar dagen kwamen er wat boeken binnen en aangezien we nu op vakantie zijn, blijven die nog eventjes liggen. Lees je mee?

Begin mei ontving ik weer eens thriller. Ik was enorm benieuwd naar De echoman die verscheen bij HarperCollins en ik mocht een exemplaar ontvangen. Mijn recensie lees je hier!

Yesss een nieuw boek van Charlotte de Monchy, altijd goed toch? Je leest hier of Wie waagt die wint wederom in de smaak viel.

HOE MOOI IS VERGULD? Halverwege mei viel het nieuwe boek van Marissa Meyer op de mat (dank Blossom Books!) en hij is nog mooier dan de plaatsjes deden beloven. Mijn recensie lees je later deze maand online.

Eind mei stond de bezorger voor de deur met drie pakketjes. Van Ambo | Anthos ontving ik het nieuwste boek van Taylor Jenkins Reid. Mijn recensie verschijnt binnenkort online! Van Volt ontving ik Het weeshuis in de azuurblauwe zee. Ik was zo benieuwd naar dit boek! Ook van deze lees je binnenkort de recensie online.

En ik werd verrast door HarperCollins met een exemplaar van Het kan ook nooit normaal. Het was een heel tof pakketje met thee, chocola en een tof armbandje. Ik hoop dit boek in juni te lezen.

Als laatste kwam het nieuwe boek van Becky Albertalli en Adam Silvera binnen. Dit is het enige boek dat meeging op vakantie, dus de recensie lees je vrij snel na onze vakantie online.

Tijdens een heerlijk dagje Amersfoort met Janneke kocht ik Het koninkrijk der bruggen. Ik kan de prachtige limited editions van Boekerij gewoon niet weerstaan! En wauw, de inhoud is nog toffer dan de buitenkant! Ik heb deel 2 nodig!

In oktober pre-orderde ik het nieuwe boek van Emily Henry al en die verscheen in mei. Toevallig mocht ik vlak voor verschijnen ook een e-arc ontvangen via Netgalley, dus het boek was al zo goed als gelezen toen ‘ie binnenkwam. Mijn recensie heb ik gedeeld op Instagram en hij IS ZO TOF!

Halverwege mei kwamen er nog twee Engelse boeken binnen. Eerst mijn pre-order van het nieuwe boek van Christina Lauren. Daarnaast had ik ook het nieuwste boek van Casey McQuiston besteld. Ik was er sowieso al benieuwd naar, maar toen ik zag dat een prachtige hardcover voor best wel weinig te koop was, kon ik mezelf niet inhouden, haha! Something Wilder heb ik gelezen (en hij viel ietsjes tegen), I Kissed Shara Wheeler hoop ik zo snel mogelijk te lezen.

Ik heb precies de helft gelezen (5,5 haha), dus er ligt nog wat moois op mij te wachten na Malta!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd in mei?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.