Meest begeerde CEO – Annika Martin

Vorig jaar ontdekte ik met The Billionaire’s Wake Up Call Girl de boeken van Annika Martin en ik was VERSLAAFD! Hoewel de andere boeken ook enorm fijn zijn, blijft dit tweede deel mijn favoriet. Inmiddels kun je dit boek ook in het Nederlands lezen, want April Books haalt de serie naar Nederland (YAY). Vandaag lees je mijn recensie van Meest begeerde CEO.

Wanneer Lizzie de opdracht krijgt om een telefonische wekservice te regelen voor de CEO van het bedrijf waarvoor ze werkt, stemt ze in. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, zo goed als onmogelijk. Geen enkele wekservice wil nog voor hem werken. Ze zijn Theo’s norse karakter allemaal meer dan beu. Maar Lizzie wil haar baan niet kwijt. Dus begint ze in het geheim zelf die telefoontjes te plegen. Elke dag om 4.30 uur belt ze de CEO hoogstpersoonlijk uit bed. En nee, op dat tijdstip is ze níét op haar best. Maar misschien is dat precies de reden waarom het op een bepaalde manier werkt tussen Lizzie en Theo. En laat die bepaalde manier nou steamy hot en wild zijn… Elk onder hun eigen lakens vertellen ze elkaar hun geheimen, maar het enige geheim dat Theo niet kent, is dat de sexy vrouw die hem elke morgen wakker belt gewoon de assistente is met haar rommelige kledingstijl. En ze zal er alles aan doen om te voorkomen dat hij dat ontdekt – net zoals hij alles op alles zet om er wél achter te komen.

WHAAAH THEO! Ik heb echt een mega crush op deze vent. Hij is echt het perfecte voorbeeld hoe een sexy grump moet zijn. Maar oke, Lizzie is ook heerlijk hoor. Vooral de chemie tussen die twee spat van het verhaal af. Laat het maar aan Annika Martin over om een stelletje goed op papier te zetten en het te laten zinderen van opgebouwde spanning.

En nogmaals, wie verzint dit? Dit boek is zo origineel. Ja, het is bizar, maar het zit zo goed in elkaar dat het bijna onmogelijk is om niet verliefd te worden op dit verhaal. De manier waarop Theo en Lizzie elkaar leren kennen, het feit dat dit een enemies to lovers office romance is en de perfecte dosis spice maakt dit gewoon echt een must read.

Er zit behoorlijk veel spice in het verhaal, meer dan in het eerste deel. Maar het past wel absoluut bij het verhaal en de personages. Theo is onder die witte labjas een heel ander persoon dan op het eerste ogenblik lijkt en de opbouw van zijn personage is heel erg goed neergezet. Hoewel dit de tweede keer was dat ik ‘m las heb ik nog een keer weer enorm genoten.

Echt, lees dit boek. Als je houdt van romance dan ga je hier zeker van genieten. En lees dan ook zeker de rest van de serie. Je hebt het nodig!

Had jij al van de boeken van Annika Martin gehoord?

Liefs,
Marleen

Titel: Meest begeerde CEO ♥ Auteur: Annika Martin ♥ Uitgeverij: April Books
Aantal pagina’s: 251 ♥ ISBN: 9789083219028 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.