7x zomerse boekentips

Ik ben vast niet de enige die meer leest in de zomer. Ik kan me uren vermaken in de tuin of aan het zwembad met een fijn boek. Helemaal fijn natuurlijk als het ook nog eens een heerlijk zomers boek is. Ik zet vandaag 6 tips voor je op een rijtje!

Book lovers – Emily Henry
Mijn absolute en ultieme tip voor deze zomer: Book Lovers. Dit boek is GEWELDIG. Echt, het is alles wat je nodig hebt. Dit boek heeft mij compleet van mijn sokken geblazen en ik had direct het lezen alweer de behoefte om opnieuw te beginnen. Tot nu toe is nog niet bekend gemaakt of dit boek vertaald wordt, maar als je Engels kunt/wilt lezen, lees het! You won’t regret it!

De roadtrip – Beth O’Leary
Een roadtrip geeft toch het ultieme zomergevoel? Het derde boek van Beth O’Leary is net zo fijn als de twee voorgangers en wat mij betreft een must read deze zomer. Dus mocht je deze nog niet hebben gelezen, stop ‘m zeker in je koffer!

Aristoteles & Dante duiken in de wateren van de wereld – Benjamin Alire Sáenz
Misschien eentje die je niet heel snel zou verwachten, maar het is wat mij betreft echt een prachtige summer read (en eigenlijk ook wel voor de andere drie seizoenen). Het boek leest als een heerlijke, lome zomerse namiddag. Perfect om je eventjes helemaal in te verliezen.

Meest begeerde CEO – Annika Martin (en de andere boeken van deze auteur)
April Books haalt de heerlijke boeken van Annika Martin naar Nederland (en geloof me, deze wil je lezen). Inmiddels zijn de eerste drie boeken verschenen (deel 2 blijft mijn favoriet) en met deze boeken wordt het absoluut een hete zomer!

Something Wilder – Christina Lauren
Het nieuwste boek van Christina Lauren mag eigenlijk ook niet ontbreken in je koffer deze zomer. Het is een ander boek dat je gewend bent van deze auteurs, maar de schrijfstijl is weer enorm fijn. En zeg nou zelf, een boek van dit duo is altijd een goed idee!

De partycrasher – Sophie Kinsella
Een boek van Sophie Kinsella is altijd een goed idee in de zomer en haar nieuwste boek is weer fijn. Hilarisch, een beetje over de top, wat wil je nog meer voor bij het zwembad?

The Spanish Love Deception – Elena Armas
Dit boek las ik vorig jaar in Spanje (yes, beter kon niet) en misschien lees ik ‘m deze zomer nog wel een keer, want dit boek is amazing. Naast Book Lovers wat mij betreft de absolute summer read voor dit jaar. En wil je liever in het Nederlands lezen? De Spaanse liefdesleugen verschijnt op 6 september (laten we hopen op een mooie nazomer zodat je dit boek alsnog lekker in de tuin kunt lezen).

Welk boek wil jij graag deze zomer lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een heerlijke lijst! The Spanish Love Deception en Book Lovers staa zeker op mijn TBR voor de zomer. Verder staat nog How to fake it in Hollywood op mijn lijst. Ik heb zo’n zin in de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.