Boekenbuit juni 2022

Elke maand neem ik me voor om minder boeken toe te voegen en elke maand lukt dat toch weer niet heel erg goed. Ik heb overigens wel heel veel toffe boeken toegevoegd in juni, dus ik ben absoluut niet ontevreden, haha. Lees je mee?

Toen we thuiskwamen van Malta kon ik De nieuwe zomer in de kleine bakkerij van Jenny Colgan ophalen bij het postkantoor. Mijn recensie is al online verschenen!

Halverwege juni kwam De liefdeshypothese binnen. Ik mocht een exemplaar ontvangen van THB. Ik heb dit boek al in het Engels gelezen, maar het is zo geweldig!

Ik deed mee aan de blogtour van Kroon van gouden beenderen, het derde deel in de Uit bloed en as serie van Jennifer L. Armentrout en wat ziet er mooi uit! Gelukkig is de binnenkant ook heel tof. Hier lees je mijn recensie.

Het nieuwe boek van Tamara Haagmans is verschenen en ik mocht een exemplaar ontvangen. Mijn recensie lees je later deze week online!

Voor een samenwerking ontving ik Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen. Binnenkort meer op Instagram! 🙂

Eh… maar je hebt toch al een exemplaar van De liefdeshypothese? JA! Maar ik kon deze perzikkleurige echt niet weerstaan. Dus, ja, ik heb nu drie exemplaren, haha.

Ik had zin om een boek te kopen, dus ik bestelde Never been kissed. Heel veel zin in en het boek paste natuurlijk perfect in #pridemonth.

In april had ik al een exemplaar van Dief van de nacht besteld en hij kwam nu binnen. Dit boek is zo geweldig! Echt een van de mooiste limited editions van Boekerij, hoor!

Via Vinted kon ik voor een heel fijn prijsje Thuis draag ik bij me kopen, een boek waar ik al een hele tijd nieuwsgierig naar was. Snel proberen te lezen!

En behoorlijke boekenbuit weer, maar gelukkig heb ik er wel weer een aantal al van gelezen. En ik hoop Dief van de nacht en Thuis draag ik bij me in ieder geval in juli nog te lezen!

Welke boeken heb jij toegevoegd in juni?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.