This month’s Favoritez #80 – juli 2023

Juli was een hele fijne maand, ondanks dat we afgelopen maand onze wereldreis hebben afgerond. We hebben namelijk in juli echt heel veel toffe dingen gedaan (twee absolute hoogtepunten zelfs) en oké, er zaten ook wat voordelen aan het thuiskomen! Ik neem je zoals altijd mee in een nieuw overzichtje, bereid je voor op heel veel foto’s!

Begin juli waren we in Singapore en dat is echt onze favoriete bestemming geworden. Deze stad/dit land is zo tof en heeft zoveel te gekke dingen om te doen. Voor ons was een hoogtepunt de Gardens by the bay (zowel overdag als ‘s avonds). En vergeet absoluut niet naar de lichtshow te gaan die elke avond twee keer te bewonderen is. Dikke tip, Singapore!

En Singapore heeft ook nog vet veel leuke restaurants en hotspots om te eten!

Onze laatste twee nachten in Singapore brachten we door in het Marina Bay Sands, waarmee we een heel groot vinkje op onze bucketlist konden zetten. Het hotel was geweldig, de sfeer perfect en hallo, een infinity pool op de 58e verdieping? 😮 En we hadden nog geluk ook, want we pakten een geweldige vuurwerkshow mee!

Na Singapore vlogen we door naar Bali. Hier hebben we voornamelijk gegeten, gerelaxt, gelezen, spelletjes gespeeld en gezwommen. Absoluut heerlijk om zo’n bestemming voor pure ontspanning er tussen te hebben!

Vanuit Bali vlogen we door naar het laatste land op onze route: Turkije. Maar de vlucht op zichzelf was ook een bucketlistdingetje! We vlogen namelijk Business class met Singapore Airlines en dat was zo’n feestje. We hadden een nachtvlucht en om die reden Business class geboekt. Onze stoel kon omgebouwd worden tot een bed (met dekbed en twee kussens #loveit), we kregen drie keer een driegangen maaltijd, konden alle drankjes (inclusief champagne) van de kaart bestellen en het was gewoon puur genieten. We zijn verpest voor het leven, want wie wil er nu ooit nog op een (lange) vlucht economy vliegen?

Onze eerste stop in Turkije was Istanbul, een stad die al een hele tijd op ons wensenlijstje stond. En we zijn heel erg blij dat we deze stad hebben gezien. Istanbul is een hele bijzonder stad, gelegen op twee continenten. We merkten alleen dat we best veel moeite hadden met de armoede en de manier waarop iedereen iets van je wil. Ook vonden we de mensen hier niet bijster vriendelijk, dus ook wel een beetje mixed feelings over deze stad!

En onze allerlaatste bestemming was Cappadocia, in het midden van Turkije. En wauw! We hadden ons echt geen betere afsluiter van de reis kunnen bedenken. Cappadocia was echt een sprookje en we hebben hier zoveel mooie dingen gezien! Uiteraard de luchtballonnen met zonsopgang (en we hebben zelf ook een vlucht gemaakt!), maar de natuur eromheen is ook echt fantastisch. Een absolute must visit!

En toen was het tijd om naar huis te gaan. Na 3,5 maand reizen kwam er helaas een einde aan onze GEWELDIGE reis! Maar gelukkig hebben we de foto’s en de herinneringen nog!

Op Schiphol stond het welkomstcomité ons op te wachten!

En thuis lag dit op mij te wachten, oeps! Ik heb mijn boekenbuit al gedeeld, je leest ‘m hier!

Een van de eerste dingen die we thuis deden was ‘s ochtends koffie in bed! ♥

En natuurlijk lekker buiten de deur lunchen in Deventer. Dit was bij Eigenwijs!

En we gingen kijken bij onze kavel. Ze gaan als het goed is begin september beginnen met bouwen, dus op ons stukje grond is er tot nu toe weinig gebeurd, maar op sommige kavels om ons heen staat al wel heel wat! Heel tof om daar weer eventjes te zijn.

We gingen op kraamvisite en namen deze zelfgemaakte kwarktaart mee!

En we gingen op zoek naar onze nieuwe badkamer! En goed nieuws, die hebben we zo goed als gevonden! Nu nog op zoek naar een aannemer, haha!

Brownies (of nja blondies) zijn altijd een goed idee!

Dit was een van de dingen die we een beetje gemist hadden, dus bon appetit!

En de laatste dagen van juli spendeerde ik grotendeels achter mijn laptop. Ik was bezig voor Favoritez (zowel de blog als het bedrijf), maakte wat planningen en vulde mijn planning weer in.

En dat was juli! Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.