Lezend de wereld rond – leesupdate #5 (de laatste!)

Voor je heb je alweer de laatste leesupdate van onze wereldreis! We zijn inmiddels weer thuis (al meer dan een week) en ik ben er eindelijk voor gaan zitten om mijn laatste leesupdate te schrijven. De laatste weken spendeerden we in Bali (waar ik heel veel heb gelezen) en in Turkije (waar ik absoluut minder heb gelezen haha), dus het laatste overzichtje is tegelijk de langste, namelijk met 14 boeken. Lees je mee?

Het gouden rijk – S.A Chakraborty 
Vlak voor vertrek ontving ik de prachtige limited edition van Het gouden rijk, het derde deel in deze serie. Aangezien het echt een behoorlijke pil is (lees: ruim 700 pagina’s), heb ik ook het e-book gekregen. Superfijn en ik heb echt enorm genoten. Dikke (pun intended) tip!
Waardering: ****,5 

The Plus One – Mazey Eddings 
O, dit boek was fijn! Het kon voor mij niet tippen aan het tweede deel in de serie (die van Lizzie Blake), maar o wat een emotioneel en mooi verhaal. Enemies to lovers done right, enorme swoon en er zitten serieuze onderwerpen op een mooie manier in verwerkt. Loved it!
Waardering: **** 

Something unexpected- Vi Keeland 
Dit boek kwam vrij spontaan op mijn TBR. Nadat ik de flaptekst had gelezen (en het was alweer een hele tijd geleden dat ik een boek van Vi Keeland had gelezen), wilde ik ‘m eigenlijk gelijk kopen. Maar lucky me: hij stond op Kobo Plus! En wauw! Ik heb een klein beetje zitten huilen, want dit boek is zo, zo goed! Heel emotioneel en het einde zal je absoluut niet onberoerd laten. AANRADER!
Waardering: ****,5 

Dochters van anderen – Amy Gentry
Deze las ik in het kader van #leesuiteigenkast. Helaas was het een enorme tegenvaller, dus deze gaat snel de deur uit. Deels had ik compleet andere verwachtingen en deels zat het verhaal gewoon niet lekker in elkaar. Zonde!
Waardering: ** 

A Naught Lesson – Mika Lane
Dit is een why choose-romance en ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Aan de ene kant was ‘ie leuk, aan de andere kant ook enorm fout. En met sommige dingen die gewoon niet kunnen werd compleet overheen gestapt, beetje gek, haha. Niet perse een enorme aanrader, ik heb betere RH/Why choose-boeken gelezen!

My Killer Vacation – Tessa Bailey 
Wat een feestje was deze. Deze stond al sinds verschijning op mijn TBR, dus toen het e-book heel scherp geprijsd was heb ik ‘m gelijk aangeschaft (en gelijk gelezen). EN YES, DEZE WAS GEWELDIG! Een vleugje spanning, extreem goede chemie en hoe lief is de mannelijk hoofdpersoon? Yes, you need this one in your life!
Waardering: ***** 

I do [not] – Anni Lee 
A Naughty Lesson was raar, maar deze was nog vreemder. Geen idee meer hoe ik deze überhaupt ben tegengekomen, maar alsjeblieft, sla ‘m over. Het is een verschrikkelijke love triangle, heel manipulatief en het einde is te raar voor woorden. Don’t do this to yourself.
Waardering: **

Reasons why not to date the best friend – Melanie Munton
Deze was leuk! Ik mocht ‘m lezen via NetGalley en ik heb ook genoten van de eerste twee delen. Ik ben normaal gesproken niet de grootste fan van friends to lovers, maar deze was heel tof!
Waardering: **** 

Sticks and Stone – Grace McGinty 
Wederom een RH en deze was wel fijn. Beetje een hoog dramagehalte, maar het verhaal zat wel goed in elkaar. En ik ben toch een soort van sucker voor grote, grumpy mannen met een klein babytje, haha.
Waardering: ***,5 

Gegijzeld – Clare Mackintosh 
Ook eentje uit eigen kast en ik ben zo blij dat ik deze heb gelezen! Was het een goed idee om deze te lezen de dag voordat we een vlucht hadden van 16 uur? Mwa, maar hij was wel tof, haha! Precies zoals we van Mackintosh kennen, zitten er goede plottwists in, dus je blijft de hele tijd op het puntje van je stoel!
Waardering: **** 

Behind the Net – Stephanie Archer
Van deze had ik hoge verwachtingen. Ik had gehoopt dat deze een beetje zou lijken op de boeken van Liz Tomforde en tijdens de eerste helft dacht ik echt YES! Maar de tweede helft wordt echt heel saai en er gebeurt heel weinig? Doodzonde, want anders had het echt een heel goed boek kunnen zijn.
Waardering: ***,5 

Plays Well with Others – Lauren Blakely
Deze was oké? Beetje saai, maar wel vermakelijk én goede spice. Prima voor tussendoor, maar wat mij betreft heeft Blakely absoluut betere boeken geschreven.
Waardering: *** 

Road trip – Addison Arrdwell 
Oeh deze was heel tof! Wederom een why choose (ik had op reis misschien een kleine verslaving?), maar eentje met een echte poly relatie. Hoewel het wellicht niet heel geloofwaardig was (want welke nadenkende vrouw neemt een wildvreemde vent mee in haar auto, laat staan drie), maar het verhaal was verder wel heel goed uitgewerkt. Ik ben fan!
Waardering: **** 

De honderd jaar van Lenni & Margot – Marianne Cronin 
En ik heb onze reis qua boeken echt heel erg goed afgesloten, namelijk met deze tip van Susan voor de #12booksby12friends challenge! WAT EEN PRACHTIG BOEK! Echt, lees het!
Waardering: ****,5 

Heel wisselend, maar er zaten echt een aantal hele fijne boeken tussen, yay! Welk boek heb jij al gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.