Boekenbuit maart 2019

Hoewel maart misschien niet de boeken in gaat als maand waarin ik heel veel boeken heb toegevoegd, is het zeker een maand geweest vol toffe pareltjes. Ik ontving een aantal prachtige recensie-exemplaren (#geluksvogel) en ook voor Hebban lagen er twee pakketjes in de bus. Vandaag vertel ik je alles over de boeken van maart!

Als eerste de recensie-exemplaren. Van Boekerij ontving ik de nieuwste Jennifer Probst, Jouw onweerstaanbare charmes. Een heerlijk, maar redelijk simpel verhaal, maar perfect voor tussendoor. Mijn recensie verscheen al online. Naar aanleiding van een oproepje op Facebook ontving ik van We Are Travellers het prachtig vormgegeven reisboek Backpack Bestemmingen. Binnenkort komt daar de recensie van online, yay! Van The House of Books mocht ik de nieuwste Sophie Kinsella ontvangen, heel tof! Dit boek ligt klaar om meegenomen te worden in de trein dus de recensie volgt waarschijnlijk snel!

Voor Hebban ontving ik afgelopen maand De fout van Elle Kennedy (zo’n tof boek!) en Overgave van Melissa Brayden. Die laatste ligt heel hoog op mijn TBR stapeltje, dus de recensie volgt ook snel!

Tijdens een gezellige meeting met de Hebban Club organiseerde Marieke een soort boekenmarktje thuis, want ze had dozen klaargezet vol met boeken die een nieuw huisje zochten. Superleuk en ik kon het natuurlijk niet laten om even te snuffelen. Uiteindelijk ging ik naar huis met Een jaar met jou. Ik ben heel benieuwd!

En stiekem kocht ik ook nog twee boeken in de boekenweek. Tijdens een dagje Den Haag kon ik het natuurlijk niet laten om even (oké, bijna een half uur) de boekwinkel in te duiken. Helaas hadden ze een aantal boeken die ik graag wilde hebben niet, maar ik verliet alsnog tevreden de winkel. Ik kocht Mijn belofte aan jou nadat ik het ebook had gelezen, want dit boek is echt fantastisch! Mijn recensie verscheen al online. De thriller Goed of slecht van Ali Land stond al lang op mijn TBR en voor slechts €5,- kon ik ‘m niet laten liggen!

Dit waren de boeken van maart! Wat gaat april brengen?

Welke boeken heb jij toegevoegd in maart?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.