Jouw onweerstaanbare charmes – Jennifer Probst

De laatste tijd zit ik in een heerlijke flow met fijne new adults en vermakelijke erotische romans. De nieuwste Jennifer Probst die deze maand is verschenen bij Boekerij kwam dan ook als geroepen. Bijna gelijk nadat het boek bij mij op de mat lag begon ik al met lezen en vandaag lees je mijn recensie!

Presley Cabot lijkt in bijna niets meer op de mollige, verlegen studente die destijds als een blok viel voor de knappe, sportieve Nolan Banks, maar na een nacht met hem samen op vernederende wijze werd gedumpt. Nu is ze een van de schatrijke mede-eigenaren van een succesvol bedrijf en heeft ze haar verleden achter zich gelaten. Maar als Nolan weer opduikt en haar niet eens herkent, ziet ze haar kans om alsnog wraak te nemen. Het plan is simpel: breng hem het hoofd op hol en dump hem daarna keihard.
Nolan Banks is er klaar mee om aan de verwachtingen van zijn familie te voldoen. Hij zegt zijn baan in Wall Street op om in het stadje waar hij heeft gestudeerd een brouwerij te beginnen. Wat hij niet had verwacht, is dat hij daar het doelwit zou worden van de niet mis te verstane avances van een sexy zakenvrouw. Hij wordt tot over zijn oren verliefd op haar, tot de waarheid over hun gedeelde verleden hun prille relatie op losse schroeven zet. Maar Nolan is niet van plan om de liefde van zijn leven zomaar te laten ontsnappen.

Toen ik begon aan deze recensie besefte ik dat ik nog niet eerder een boek van Jennifer Probst had gerecenseerd. Hoewel ik alle tot nu toe vertaalde boeken van deze dame heb gelezen, bleven de recensies uit. En ik wist gelijk dat het best lastig zou worden om een recensie van Jouw onweerstaanbare charmes te schrijven. Want hoewel je het eigenlijk niet in een recensie mag schrijven: dit boek is gewoon leuk. Het verhaal is vermakelijk, maar je moet er niet teveel van verwachten. Maar dat is prima. Dit is echt een heerlijk, speels verhaal die je fijn tussendoor kunt lezen en waarbij je niet al teveel hoeft na te denken.

Jouw onweerstaanbare charmes kun je met recht echt een ‘Jennifer Probst´ noemen. Een knappe, lieve man met een enorm hart en een stoere, maar soms onzekere vrouw spelen de hoofdrol en draaien lekker om elkaar heen. Tegelijkertijd spatten de vonken van de bladzijdes af en eindigen ze toch altijd in bed. Daarin heeft Probst absoluut niet teleurgesteld en ik heb genoten van de chemie tussen de personages. Het verhaal is misschien niet heel origineel, maar de  ‘wraakplannen’ van Presley en haar vriendinnen maken het boek echt een leuk feestje om te lezen.

Het enige minpuntje vond ik dat verhaal te snel ging. Het had allemaal wel iets uitgebreider en net iets langzamer mogen gaan. De opbouw was hier en daar een beetje ongeloofwaardig en het had juist iets rustiger opgebouwd mogen worden. Dit zorgde er ook voor dat het boek van mij 3,5 (afgerond 4) sterren heeft gekregen. Echter zit de vaart er wel lekker in, waardoor je dit boek echt even tussendoor kunt lezen.

Jouw onweerstaanbare charmes was een heerlijk verhaal voor tussendoor, maar waarvan je niet heel veel inhoud hoeft te verwachten. Desondanks zeker een fijne read, die ik je echt kan aanraden als je hier zin in hebt!

Heb jij al eens een boek van Jennifer Probst gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Jouw onweerstaanbare charmes ♥ Auteur: Jennifer Probst ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal pagina’s: 272 ♥ ISBN: 9789022586297 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek mogen ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Boekerij!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.