Boekenbuit april t/m juli 2023

Terug van weggeweest (en niet alleen de boekenbuitartikeltjes)! Hoewel we 3,5 maand heel veel mooie plekken in de wereld hebben gezien, zijn er toch een aantal boeken binnengekomen de afgelopen maanden. Zo ontving ik een paar hele mooie recensie-exemplaren als verrassing, maar ik kon het ook niet laten om op afstand wat boeken te bestellen én ik kocht wat boeken op reis. Lees je mee?

Laat ik beginnen met de prachtige recensie-exemplaren die ik binnenkreeg. Ik ben enorm verwend door uitgeverij Boekerij. Niet lang nadat we waren vertrokken kreeg ik een berichtje van het thuisfront dat Het lied van de zee en Duivel’s vlucht binnen waren gekomen. Allebei prachtige limited editions die ik snel hoop te lezen. Richting het einde van de reis werd ik verrast met De donkere kroon en Stad vol geesten. Hoe mooi zijn deze boeken? En als laatste ontving ik ook het tweede deel in de Maxton Hall serie: De geheimen van Maxton Hall College. Die laatste heb ik eigenlijk direct gelezen en mijn recensie lees je binnenkort.

Door Uitgeverij The House of Books werd ik verrast met de vertaling van Love on the brain. Ik heb dit boek al in het Engels gelezen, dus ik weet al dat ‘ie fantastisch is. Ik ben van plan om heel snel in de vertaling te duiken.

Tijdens deze reis deed ik mee aan de blogtour van Verboden terrein (hier lees je mijn recensie), maar ik ontving ook nog een fysiek exemplaar, lief!

Ik ben enorm fan van de Elfame-serie van Holly Black, dus het vierde deel moest ik gewoon hebben. Ik was een beetje bang dat de limited edition niet meer beschikbaar zou zijn bij thuiskomst, dus ik had deze al voor vertrek gepreorderd. Daarnaast zag ik onderweg dat Janie Q voor slechts €6,99 te koop was, dus die kon ik niet laten liggen.

Deze 4 bestelde ik ook op afstand (de postbode bij mijn ouders had het er maar druk mee). The Seven Year Slip was een pre-order, die hoop ik volgende week te lezen. Two wrongs make a right was een koopje en vond ik enorm tof, dus die moest in de kast. Would You Rather stond al eeuwen op mijn TBR en om aan de verzendkosten te komen met Janie Q bestelde ik deze maar mee, haha. En hetzelfde geldt een beetje voor Meet Me at the Lake, al ben ik daar ook enorm nieuwsgierig naar.

En deze drie kocht ik op reis! De bovenste (The Girl Who Reads on the Metro) kocht ik bij de grootste boekwinkel ter wereld: Powell’s in Portland. De andere twee kocht ik in Bali, omdat ze daar vrij goedkoop waren én omdat ik ze allebei graag in de boekenkast wilde hebben.

Een heerlijke boekenbuit en ook nog vrij bescheiden, haha! Ik gok dat mijn boekenbuit van augustus wat meer gaat zijn, want er staan nog best wat boeken op mijn verlanglijstje én aanstaande zondag is natuurlijk de Deventer Boekenmarkt!

Welk boek van deze stapel heb jij al gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.