Verboden terrein – Meghan Quinn

Vandaag is het mijn beurt voor de blogtour! Ik ben dol op de boeken van Meghan Quinn en heb inmiddels al een behoorlijk aantal titels van haar gelezen. Ze stelt zelden teleur, dus toen Love Books vroeg of ik me wilde doen aan de blogtour, hoefde ik daar natuurlijk niet over na te denken. Vandaag lees je mijn recensie!

Bram Scott is een supersuccesvolle rijke CEO, die alles krijgt wat hij wil. Nou ja, alles… Hij is al jaren stiekem verliefd op Julia Westin. Het probleem? Ze is het zusje van zijn beste vriend. En dus verboden terrein.

Als Bram besluit toch te proberen het hart van Julia te veroveren, bedenkt hij een sluw plan. Julia heeft een eigen bedrijf dat mensen helpt een partner te vinden, dus meldt Bram zich daarvoor aan. Hij vertelt Julia dat hij eindelijk klaar is om zich te settelen, en vraagt of ze hem wil koppelen aan een leuke dame.

Bram weet zeker dat als hij zijn plan netjes uitvoert, het zal eindigen met een date tussen hem en Julia. Dan kan hij haar eindelijk op het juiste en romantische moment vertellen wat hij voor haar voelt.

Waar Bram geen rekening mee houdt, is dat Julia misschien wel dwars door zijn plannetje heen kijkt.

Zoals ik al schreef, dit was niet mijn eerste Meghan Quinn en Verboden terrein is met recht een Meghan Quinn te noemen. Dit boek heeft haar klassieke speelse en grappige schrijfstijl, personages die compleet hun eigen karakter hebben, een mannelijk personage die grappig, een tikkie arrogant en natuurlijk ongelofelijk knap is. Dit boek heeft het allemaal. Bram is wellicht een beetje arrogant, maar het paste wel compleet bij het verhaal en zijn personage.

Wel vond ik dat er veel inconsistenties in zaten. Het waren vooral details, maar ze vielen me wel continu op, waardoor ik niet de hele tijd echt lekker in het verhaal zat. Het verhaal voelde daardoor ook af en toe net iets te snel, alsof de auteur (of misschien wel een redacteur) het heeft willen afraffelen? En to be honest, de vertaling voelde voor mij een heel klein beetje gringe, maar dat kan ook aan mij liggen, aangezien ik al tijden geen ‘seksboeken’ meer in het Nederlands heb gelezen.

Maar verder is dit gewoon echt een heel fijn en vooral vermakelijk verhaal. Het verhaal is speels, vlot en vooral heel romantisch. Er zit genoeg spice in, de pining tussen de personages is goed uitgewerkt en ik hou wel van een brother’s best friend/best friends to lovers. En laat het maar aan Meghan Quinn over om dat goed uit te werken!

Dikke tip deze. Als je fan bent van de boeken van Meghan Quinn mag je deze niet overslaan. Ook een aanrader voor de lezers van Vi Keeland en Penelope Ward! <3

Heb jij al eens een boek van Meghan Quinn gelezen? En heb je een favoriet?

Liefs,
Marleen

Titel: Verboden terrein ♥ Auteur: Meghan Quinn ♥ Uitgeverij: Love Books
Aantal pagina’s: 336 ♥ ISBN: 9789021461304 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankjewel Love Books!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.