Mijn plannen voor de zomer

Zoals je afgelopen zondag al hebt kunnen lezen staat juni voornamelijk in het teken van tentamens. Daarom heb ik helaas ook minder tijd om te bloggen en verschijnen er minder artikelen per week online in de maanden juni en juli. Desondanks heb ik een behoorlijke agenda en ook nog heel wat leuke plannen in de zomermaanden. Vandaag zal ik je daar iets meer over vertellen! 

♥ Thailand
Naast de tentamens is onze verre reis het belangrijkste op de planning. Halverwege juli stappen we op het vliegtuig voor een vakantie van bijna drie weken naar Thailand! Anders dan vorig jaar hebben we besloten om dit jaar zelf alles te regelen en op ons eigen gemak rond te trekken. Ook al hebben we de meeste hotels al geboekt, willen we ter plekke kijken wat we willen doen en waar we zin in hebben. Heerlijk en ik kan nu al niet wachten! Heb jij nog tips?

♥ Heul veul lezen
En ja, ondanks de enorme stapel met stof die ik moet studeren, heb ik ook een enorme stapel met boeken die ik in de zomer wil lezen. Bovenstaande foto is (een gedeelte van) mijn TBR voor de maand juni. Ik heb echt nog heel veel boeken liggen die ik gewoon heel graag wil lezen, maar waar de tijd gewoon ontbreekt. Ik weet ook niet welk boek ik als eerst zal lezen, omdat ze allemaal zo tof lijken! #firstworldproblems

♥ Mijn boekenkasten opruimen
Dit is iets wat ik ongeveer elk half jaar een keertje doe, maar het is nog nooit zo erg geweest. Het is een enorme bende en overal liggen boeken. Stiekem kijk ik hier ontzettend naar uit, want dan kan ik al mijn mooie en toffe pareltjes weer even bewonderen. Daarentegen is het ook best veel werk, dus dat is weer iets minder.

♥ Blogjes schrijven
Ook tijdens de zomermaanden wil ik natuurlijk blijven bloggen en probeer ik ook zoveel mogelijk in te plannen voor de periode als ik in Thailand. Zo staan er al wat recensies en andere artikelen klaar, maar ik ben nog niet helemaal ‘gevuld.’  Gelukkig heb ik genoeg inspiratie om bijna een jaar lang te vullen, haha! Helaas heb ik last van een compleet tijdgebrek om ze daadwerkelijk uit te werken.

♥ Weekendje Den Haag
Als verjaardagscadeautje kreeg ik van mijn vriend een nachtje weg naar keuze. Uiteindelijk is dit een heel weekendje Den Haag geworden, yes! Dit uitje staat in augustus gepland en in hetzelfde weekend als het vuurwerkspektakel in Scheveningen. Hopelijk hebben we mooi weer en kunnen we heerlijk genieten van het strand, de stad en natuurlijk van elkaar!

♥ Nachtje weg met mama
Goh, slaap je nog wel in je eigen bed? Eeh, nee, bijna niet! Voor moederdag gaf ik mijn moeder een nachtje weg cadeau en dit hebben we ook eind augustus gepland! Waarschijnlijk gaan we naar Haarlem, dus mochten jullie nog tips hebben, graag!

♥ Rotterdam ontdekken met Maaike
Met een vriendinnetje van de middelbare school gaan we Rotterdam ontdekken in juli! Zij woont al bijna drie jaar in deze stad en samen gaan we op zoek naar allerlei leuke spots! Nogmaals, als je nog tips hebt, die zijn van harte welkom!

♥ Schrijven
Naast het schrijven van blogjes, kan ik ook heel erg genieten van het schrijven van fictie. Helaas heb ik daar de laatste maanden (of is het al jaren) erg weinig tijd voor gehad. Gelukkig zal mijn najaar een stuk rustiger zijn aangezien ik dan een stuk minder naar school hoef. Ik ben van plan om dit vrije dagen te besteden aan het eindelijk op papier zetten van al die ideeën in mijn hoofd en daar wil ik in de zomer graag mee beginnen!

♥ Een klein feestje geven als Favoritez 1 jaar bestaat!
Op 1 augustus bestaat de blog alweer één jaar en ik ben van plan om dat toch wel een beetje te vieren. Ik ben nu bezig om wat winacties op touw te zetten, dus daar kom ik zeker nog op terug! Ik hoop jullie zeker allemaal te zien in de eerste week van augustus! 😉

♥ Huis opruimen
Oké, dit is niet iets wat ik heel graag wil doen, maar iets wel wat moet gebeuren. Door de drukte van de afgelopen weken en maanden is dit een beetje bij ingeschoten. Vooral mijn klerenkast en rommelkast (het woord zegt het al) hebben echt een opruimbeurt nodig! Hopelijk heb ik hier tijd voor voordat we op het vliegtuig stappen, zodat we in een opgeruimd huis terugkomen!

Nou, genoeg plannen voor de zomer! Ik kan niet wachten om al deze plannen allemaal te kunnen uitvoeren! Let the summer begin! 

Heb jij veel plannen voor de zomer?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.