Dingen waar ik naar uitkijk de komende tijd

Er zijn van die momenten waarop je in je agenda kijkt en even helemaal gelukkig wordt van allerlei leuke afspraken en andere dingen die gepland staan. Zo’n moment had ik afgelopen week toen ik allerlei leuke uitjes aan het plannen was. Etentjes, dagjes en nachtjes weg en zelfs een grote reis! Heerlijk om naar uit te kijken, zeker als je op het moment zelf erg weinig vrije tijd hebt. Kijk je gezellig mee? 

Op dit moment zit ik helaas nog steeds midden in mijn tentamens. Ik had gehoopt dat ik afgelopen donderdag klaar zou zijn voor dit semester, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Door de storm kon ik mijn tentamen niet maken, waardoor ik waarschijnlijk gebonden aan de herkansing halverwege februari en heb ik mijn eerste tentamen ook niet gehaald, waardoor ik op dit moment hard aan het studeren ben voor de herkansing van aanstaande maandag. Niet echt fijne momenten, dus nog beter om fijn vooruit te kijken naar de komende maanden!

Een grote reis naar Mexico
Allereerst onze grote reis van 2018. We gaan dit jaar al vroeg en stappen in april op het vliegtuig naar Mexico! We hebben een rondreis gepland in het zuiden van het land en zullen zo’n zes plekken bezoeken. Van mooie stranden en ruïnes tot heerlijke restaurantjes, we zijn van plan om het allemaal te doen. Ik heb er nu al helemaal zin in en de voorpret is dan ook groot. Ook zijn de meeste hotels geboekt, dus het enige wat eigenlijk nog rest is gaan uitzoeken wat we willen gaan doen en natuurlijk de koffer pakken! Is it April yet?

Uiteten, uiteten en nog een keer uiteten
Ik denk dat ongeveer mijn hele maandsalaris van januari op zal gaan aan etentjes in februari. Mijn vriend zei afgelopen week al (geheel terecht, overigens): ‘Ga je nu alweer uiteten?’ In februari staan er behoorlijk wat etentjes gepland. Zo gaan we met mijn zwager en schoonzus een hapje eten, met mijn tante, een oud-collega en ook sowieso met mijn vriend. In februari zijn we 7 jaar samen en dat moet natuurlijk gevierd worden! Bereid je alvast voor op een This month’s Favoritez vol eten, haha!

Een dagje Breda inclusief high tea
Volgende week ga ik samen met Anouk een dagje naar Breda. Ik ben er slechts één keer geweest voor de Hebban Teamdag vorig jaar dus ik ben heel erg benieuwd naar deze stad! We gaan in ieder geval high teaën en de stad een beetje ontdekken en ik heb er heel veel zin in! Gezellig kletsen over boeken en reizen, yes! ♥

Een nachtje weg
We hebben nog een bon liggen voor een nachtje weg en die willen we graag in februari (of hooguit begin maart) gaan verzilveren. Op deze manier gaan we eventjes weg naar de tentamens en zit het ook niet heel dicht op onze reis naar Mexico gepland. Waarschijnlijk gaan we naar Rotterdam (zodat we een aantal van deze tips kunnen doen én deze misschien wel aanvullen), dus als iemand nog meer tips heeft, laat ze dan achter in de reacties!

Alleen op pad
Zoals je misschien weet ben ik in december gestopt met mijn minor in Amsterdam. Tot nu heb ik daar helemaal geen spijt van gehad, maar ik moet zeggen dat ik de stad zelf wel behoorlijk mis. Mijn plan is dan om direct na mijn tentamens een dag alleen op pad te gaan in de hoofdstad. Lekker dwalen door de straatjes, vanuit de tram mensen en gebouwen bekijken, heerlijk! Misschien maak ik er zelfs nog wel een leuk artikel van met allerlei tips voor deze stad! Overigens wil ik niet alleen naar Amsterdam, maar lijkt bijvoorbeeld Amersfoort me ook erg leuk. Yes, nu al helemaal zin in!

Heel veel boeken lezen
Ik had gehoopt dat ik in 2018 iets beter met mijn reading challenges zou kunnen beginnen, maar tot nu toe heb ik nog niet heel erg veel kunnen lezen en dat is dus allemaal te wijten aan de tentamens (o en aan domme spelletjes op mijn telefoon). Er liggen echter wel hele stapels klaar om gelezen te worden, dus dat wil ik ook heel graag gaan doen. So many books and so little time!

Zo een heerlijk lijstje met dingen om naar uit te kijken. I love it! Heb jij de komende tijd iets om naar uit te kijken? Let me know!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.