Deze boeken liggen op mijn TBR in februari

Ik hou van TBR-stapeltjes en ik hou er nog meer van als ik me er ook een beetje aanhoud. Ik heb voor februari weer een stapeltje klaargelegd en ik hoop echt (ECHT) dat ik de meeste ervan kan lezen de komende maand. Kijk je mee?

Dromen in Tokio – Emiko Jean
Ik begin met een boek dat inmiddels alweer een half jaar in de kast staat. Naast dat ik gewoon heel erg benieuwd ben naar dit boek, wil ik ook meer over Tokio (en Japan) lezen, dus dit boek is dan toch perfect? Zin in!

In haar schoenen – Jojo Moyes
Yes, begin februari verschijnt eindelijk het nieuwe boek van Jojo Moyes! Ik kijk er enorm naar uit en ik zal waarschijnlijk alles laten vallen zodra deze binnenkomt. Kom maar door!

Normale mensen – Sally Rooney
Dit boek kreeg ik met kerst en onder het mom van boeken niet al te lang te laten liggen ga ik proberen dit boek in februari te lezen. Zal dit gaan lukken?

Final Offer – Lauren Asher
Eerder deze maand heb ik dit boek al gepre-orderd en het boek moet ergens begin februari binnenkomen. Aangezien ik de vorige twee boeken ook enorm tof vond, zijn mijn verwachtingen hoog! Zin in, joh!

De kleuren van magie – V.E. Schwab
Dit was een verjaardagscadeautje en aangezien ik best nog een stapeltje met (prachtige) limited editions van Boekerij ongelezen in de kast heb liggen, heb ik besloten om met deze te beginnen. Heel benieuwd naar! 

Women don’t owe you pretty – Florence Given
Nog een boek uit eigen kast. Dit boek kocht ik vorig jaar vol goede moed, maar hij eindigde (op de bovenste plank) en is sindsdien een beetje vergeten. Maar hopelijk brengt februari daar verandering in.

Dear Love, I Hate You – Eliah Greenwood
Dit boek lees ik in het kader van #12booksby12friends en is getipt door Sofie. Heel benieuwd naar, maar ik denk dat deze echt goed gaat komen.

Hier ga ik het – voor nu – bij laten. Een niet al te grote stapel, maar hopelijk wel met boeken die ik daadwerkelijk op 28 februari allemaal heb gelezen.

Welke boeken wil jij in februari lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.