Boekenbuit december 2023

December was met recht een feestmaand, want ik heb bizar veel nieuwe boeken toegevoegd in de laatste maand van 2023. Ik kreeg veel boeken, maar kocht ook een mooi aantal boeken in Londen! Lees je gezellig mee?

In de laatste maand van het jaar ontving ik één recensie-exemplaar, namelijk De burn-out, het nieuwste boek van Sophie Kinsella. Dit boek was – zoals (bijna) altijd – een feestje en mijn recensie lees je volgende week hier online!

Ik kocht zes boeken in London, waarvan 4 bij The Works. Ik heb hiervan enkel nog maar Iron Flame gelezen (die was overigens heel erg tof) en de rest liggen allemaal op mijn stapeltje voor 2024!

Deze twee kocht ik tweedehands en allebei voor de #12booksby12friends challenge die ik dit jaar weer ga doen. Zo benieuwd naar deze!

Ik was in november jarig, maar kreeg afgelopen maand nog 5 boeken voor mijn birthday! Van een collega kreeg ik You, with a View, van Jennifer tijdens onze date kreeg ik Check & Mate en What Would Wednesday Do? en van Janneke ontving ik via de post Ga als een rivier en Frankenstein! Zo lief allemaal!

En als laatste lagen er nog 2 boeken onder de boom. Van Vin kreeg ik Lang leve Jane en bij mijn schoonouders lag Bewijs het maar onder de boom!

16 nieuwe boeken waarvan ik er nog maar 2 heb gelezen, oeps! Gelukkig heb ik in het nieuwe jaar genoeg te lezen!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.