Reading challenges 2021 – update #1

We zitten alweer drie maanden in 2021 en ik vind dat de tijd best wel snel gaat. Niet alleen als het om lezen gaat, maar ook op andere vlakken vliegt de tijd voorbij. In deze situatie is dat helemaal geen straf, want hoe eerder we hopelijk naar versoepelingen én mooi weer gaan. Vandaag blik ik terug op de eerste drie maanden van 2021 op het gebied van de reading challenges. Lees je mee?

Vorig jaar las ik ruim 200 boeken, maar ondanks dat ik verwacht dat ik dit jaar ongeveer op hetzelfde aantal zal belanden heb ik toch mijn challenge op 150 boeken gezet. Op dit moment heb ik 52 boeken gelezen en loop ik 15 boeken voor op schema volgens Goodreads. Dat gaat dus heel erg lekker!

In januari las ik 19 boeken en ze waren erg wisselend. Het ene boek was enorm tof, terwijl een boek daarna weer tegenviel. Ik las vooral veel Engels én via mijn e-reader in januari. Februari was natuurlijk een kortere maand én ik heb vooral veel geschreven, maar nog steeds eindigde ik met 17 gelezen boeken. Ik hield voor mezelf een extra #LUEK maand, dus ik las 5 boeken uit eigen kast. In maart las ik 16 boeken, ook een mooi aantal!

Ik vind het wel leuk om te kijken naar de aantallen per categorie. Zo las ik in totaal 36 Nederlandse boeken en 16 Engelse boeken. In totaal las ik 4 boeken van de bibliotheek, 8 uit eigen kast en 19 nieuwe boeken. Ook mijn e-reader is goed gebruikt. In de afgelopen drie maanden las ik 9 boeken via Kobo Plus en 12 via mijn e-reader.

Natuurlijk las ik ook een aantal favorieten. Vooral in februari las ik een aantal prachtige boeken. Als er al een recensie online staat zal ik daar naar linken. Deze boeken heb ik 4,5 of 5 sterren gegeven:

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid
Van slag van Meghan Quinn
Ooit in september van Emma Anna
De hand van de gravin van Julia Quinn
Bringing Down the Duke van Evie Dunmore
De L van liefde van Kate Clayborn
♥ Boyfriend material van Alexis Hall (mijn recensie lees je halverwege april online)
♥ Ik heb een naam van Chanel Miller
♥ Het onzichtbare leven van Addie LaRue van V.E. Schwab

Hoe gaan jouw reading challenges tot nu toe? Hoeveel boeken heb je al gelezen?

Liefs
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat ga je lekker! Ik heb tot nu toe 22 boeken gelezen, en loop volgens Goodreads er nu 2 achter.. Misschien is 100 ook een beetje te hoog gegrepen voor een jaar waarin ik alleen maar stages ga lopen. Mijn favoriete boeken tot nu toe zijn Ooit in september, Leven met een leugen en Set to music. Die laatste lijkt me ook echt iets voor jou 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.