Boekenbuit #2: September

Begin september had ik me nog zo voorgenomen om niet zoveel boeken te kopen. Ik heb mezelf alleen niet aan dit voornemen gehouden. Ook deze maanden heeft mijn boekenkast een aantal nieuwe bewoners gekregen. De aantallen liggen niet zo hoog als vorige maand, maar ook deze maand waren het genoeg boeken voor een apart artikel. Kijk je mee? 

In september kreeg ik vier recensie exemplaren van Chicklit. Ik las Love Game, Het laaiende vuur en Mijn leven is een prachtige puinhoop. Dat laatste boek is een jeugdboek dus die geef ik als cadeautje aan mijn nichtjes! Ook kreeg ik het kookboek Studentenkost. Mijn vriend en ik heb hieruit twee recepten gemaakt. Erg lekker! Zo gauw de recensies op Chicklit staan deel ik de linkjes op social media!img_3531

Van een collega van mijn vriend kreeg ik het boek Belle. Op een marktje voor het goede doel kocht ik De verwarde cavia. Zelf had ik nog een hele berg boeken staan die ik naar de kringloop heb gebracht en nam zelf twee boeken mee! Ik kocht Een bijzonder jaar en Spaar de spotvogel. Beide boeken staan al best lang op mijn TBR dus hopelijk kan ik ze er snel bij pakken!img_3529

Begin september ging ik naar de boeklancering van 54 minuten waar ik het boek kreeg. Superleuk! Tijdens Yalfoort kocht ik Ps Ik hou nog steeds van je en liet het boek signeren. Afgelopen donderdag was de boeklancering van Dagmars boek Liever met lef en ook dat boek kocht ik daar!img_3527

In september was ook het Boekenfestijn en ik nam drie boeken mee naar huis, namelijk Oog om oog, Ontbijt op bed en Gebroken belofte. Vooral naar het laatste boek ben ik erg nieuwsgierig, want het eerste boek van deze auteur was echt prachtig!img_3530

Het boek Vuur en as was maar €5,00 dus bestelde ik het boek via onze blauwe bolle vriend. Ik was erg benieuwd naar het boek Wink, Poppy en Midnight, dus ik bestelde het boek op de dag dat het boek uitkomt. Helaas vond ik het boek een beetje tegenvallen. De recensie lees je binnenkort op Favoritez. Laure Eve kwam naar Nederland en ik ging naar Yalfoort waar zij aanwezig was. Natuurlijk wilde ik het boek daarvoor wel lezen! Dit boek heeft mij aangenaam verrast. De recensie verscheen al online!img_3528

Nou, dat was de boekenbuit van september! Behoorlijk wat nieuwe boeken weer! Welke boeken heb jij vorige maand gekocht en gekregen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wow wat een enorme buit! Ik heb in september geen enkel boek gekocht en daar ben ik stiekem heel trots op haha.. Vuur en As staat ook nog op mijn lijstje om te lezen 🙂

    1. Ja best erg hea? :$ Maar als je naar events gaat moet je natuurlijk wel een paar boeken hebben hè.. (dat is mijn excuus :p)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.