Najaar 2019: Boeken om naar uit te kijken

Wauw, de zomer is nog niet eens voorbij en de uitgeverijen hebben ons nu al lekker gemaakt met al het moois wat later dit jaar gaat verschijnen. De najaarscatalogi zijn weer gevuld met echt fantastische boeken. Zoals altijd heb ik de boeken waar ik het meest naar uitkijk op een rijtje gezet en ik deel ze graag! Je bent wel gewaarschuwd, want je wordt er hebberig van!

Net als de vorige keer heb ik de titels verzameld per maand en ze op volgorde van verschijning in een rijtje geplaatst. Thrillers, feelgood en YA staan door elkaar. De boeken waar ik het meest naar uitkijk en die het hoogst op mijn verlanglijstje staan zijn dikgedrukt. Door op de link van de titel te klikken kun je het boek bestellen of pre-orderen bij Bol.com*.

SEPTEMBER

Officieel valt september onder het zomerseizoen, maar toch stonden er een aantal boeken in de catalogi waarvan ik zelf nog niet op de hoogte was en die ik jou ook niet wil onthouden. Ik kijk vooral uit naar Genadejaar. Ik ben het Engelse boek op heel veel plekken tegengekomen en ik ben heel blij dat Best of YA de originele cover heeft behouden! Gelukkig hoeven we hier niet zo lang op te wachten! Daarnaast heb ik ook nog even de twee titels uit het vorige lijstje van de zomer meegenomen. Van die twee kijk ik echt het meeste uit naar De laatste brief van Rebecca Yarros!

Hou me vast zoals ik was – Gaby Rasters (10 september, Boekerij)
Misschien is het anders – David Yoon (10 september, Best of YA)
Dicht bij jou – Kristen Proby (16 september, Karakter)
De laatste brief – Rebecca Yarros (17 september, Zomer & Keuning) 
♥ Het schaduwjaar – Kim Liggett (17 september, best of YA)

OKTOBER

Qua boeken is oktober by far mijn favoriete maand dit najaar. Beetje jammer dat ik de helft van die maand er niet ben (oké, niet heel jammer natuurlijk, want hallo! Zuid-Afrika!?), maar er zullen in ieder geval een aantal hele toffe titels op me liggen te wachten als ik terug kom. Er zijn drie boeken waar ik gelijk alles voor ga laten vallen. Natuurlijk de nieuwste Jojo Moyes, heb je die cover gezien? ♥ Daarnaast kijk ik ook echt megaveel uit naar de nieuwe Christina Lauren. Ik durf je niet te zeggen is de vertaling van Josh and Hazel’s Guide to Not Dating en ik heb heel lang getwijfeld of ik ‘m niet gewoon in het Engels zou lezen. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, want op 11 oktober verschijnt ‘ie bij Xander Uitgevers, yay! Daarnaast kijk ik ook uit naar een nieuw boek van Erin Watt! Misschien moet ik nog een week langer vakantie nemen nadat we terugkomen uit Zuid Afrika, haha!

Egotripper – Vi Keeland (3 oktober, Volt) 
Heb je nou al een vriend – Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen (oktober, Blossom Books)
The Burning Shadow – Jennifer L. Armentrout (8 oktober, Zomer & Keuning)
De sterrengever – Jojo Moyes (8 oktober, Uitgeverij de Fontein) 
De verliefde graaf – Julia Quinn (9 oktober, Boekerij)
♥ 
Begin Again – Mona Kasten (9 oktober, Boekerij)
De P.S. I Love You Club – Cecelia Ahern (10 oktober, Luitingh Sijthoff)
Vox – Christina Dalcher (10 oktober, Boekerij)
Ik durf je niet te zeggen – Christina Lauren (11 oktober, Xander Uitgevers) 
Wintereiland – Jenny Colgan (17 oktober, Luitingh Sijhtoff)
One Small Thing – Erin Watt (22 oktober, Uitgeverij de Fontein)
10 blind dates – Ashley Elston (23 oktober, Best of YA)

NOVEMBER

Misschien een iets korter lijstje dan in oktober, maar wel met een aantal hele toffe titels! Bovenaan mijn lijstje staat Verleiding, het vervolg op Verovering. Ook ben ik heel benieuwd naar een nieuw boek van Clare Mackintosh. Je kent haar waarschijnlijk van drie thrillers, maar nu komt ze met een roman die me heel erg mooi, maar ook heel heftig lijkt! En Net als in de film lijkt met het perfecte decemberboek, ik heb nu al zin een middagje met een grote bak thee, chocola en dit boek!

♥ Alles is nu – Amy Giles (5 november 2019, Z&K)
♥ 
The Iron Sisters – Tracy Banghart (6 november 2019, Young & Awesome)
♥ Verleiding – Kristen Callihan (7 november 2019, Volt)
Een onmogelijke keuze – Clare Mackintosh (12 november, Uitgeverij de Fontein)
Stad van glas – Robert Pobi (13 november, Luitingh Sijthoff)
Net als in de film – Rachel Winters (14 november, Luitingh Sijthoff)
Het antwoord op misschien – Hendrik Winter (19 november, Harper Collins)
China Rich Girlfriend – Kevin Kwan (21 november, Boekerij)
De wensmuur – Mia Sheridan (26 november, Z&K)

DECEMBER

Heel gek, maar ik heb dus maar drie boeken op mijn wenslijstje staan in december! Niet heel erg, want oktober en november hebben waarschijnlijk al genoeg schade aangericht in mijn portemonnee. Het doel is een van de boeken waar ik het meest naar uitkijk dit najaar. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar de novella die hoort bij de Wacht op mij-serie van Armentrout! Dat boek is slechts €8,99 dus prima kerstcadeautje!

Droom van mij – Jennifer L. Armentrout (10 december, Zomer & Keuning)
Het doel – Elle Kennedy (12 december, Volt) 

Het mooie van ons – Kirsten Proby (16 december 2019, Karakter)

JANUARI

En dan de laatste maand van de najaarscatalogi! Het meest benieuwd ben ik naar Louis & Louise, geen idee wat ik daarvan moet verwachten, maar mijn interesse is absoluut gewekt! Voor Hoogtij zal ik niet direct naar de winkels rennen, maar hij hoort wel bij de andere vier delen in de kast, vind je niet?

Hoogtij – Jackie van Laren (14 januari, Boekerij)
Louis & Louise – Julie Cohen (14 januari, Uitgever de Fontein)
Rich people problems – Kevin Kwan (23 januari, Boekerij)

Naar welke titels kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

* Als je via deze linkjes iets besteld krijg ik daar een kleine commissie voor waarvan ik verzendkosten van winacties betaal of andere kosten die ontstaan door Favoritez. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.