Deze zomer lees je met Bookchoice [GESLOTEN]

De zomer is bij uitstek geschikt om lekker meer te lezen. Ik zal vast niet de enige zijn die meer leest in de (warme) zomermaanden. Ik kan mezelf uren vermaken met een fijn boek in de tuin (en tegenwoordig ook in onze hangmat). Of juist op vakantie en dan is een e-reader echt de perfecte uitkomst. Vandaag heb ik de perfecte tip voor jou om je ereader voor een hele leuke prijs, namelijk met Bookchoice, vol te gooien deze zomer. Lees je mee?

Wat is Bookchoice?
Iets meer dan drie jaar geleden las je mijn ervaringen met Bookchoice. Hoewel er inmiddels het een en ander is veranderd, is het principe grotendeels nog steeds hetzelfde: Bookchoice is een abonnementservice waarbij je voor een vast bedrag per maand elke maand 8 e-books/luisterenboeken ontvangt. Je kunt deze e-books lezen op je favoriete apparaat of luisteren via de Bookchoice app. Elke maand verandert het aanbod en heb je dus weer 8 nieuwe titels tot je beschikking. Het aanbod is heel divers, dus voor elke soort lezer zit er wel iets tussen.

Zo zit in het aanbod van juni (waar je dus nu nog steeds gebruik van kunt maken) Je moest eens weten van Gillian KingSneeuwwit van Samuel Bjørk en De patisserie van Charlotte Jacobi. Hier vind je het aanbod van juni, juli en augustus.

Bookchoice Exclusives
Daarnaast heeft Bookchoice sinds april van dit jaar Bookchoice ExclusivesElke maand zit er één boek in de selectie die je exclusief bij Bookchoice kunt lezen/luisteren. Zo is dat in juni Grenzeloos van Alice Turner in juli De vrouw die weer tot leven kwam van Beth Miller en in augustus Harteloos van Alice Turner.

Maar wist je dat je ook losse e-books bij Bookchoice kunt kopen? Verschillende e-books zijn met korting te koop in de shop, waaronder dus ook de Bookchoice Exclusives.

Zomerdeal
Ik schreef het hierboven al, deze zomer kun jij voor een heel fijn prijsje je e-reader volgooien. Deze zomer lees/luister je namelijk voor slechts €4,99 drie maanden Bookchoice! Voor die prijs heb je dus 24 e-books en/of luisterboeken, dus genoeg te lezen en te luisteren deze zomer! Je vindt de zomerdeal hier!

Giveaway
Enne, extra leuk, ik mag drie mensen blij maken met drie maanden gratis Bookchoice! Na deze drie maanden loopt je abonnement automatisch af en zit je dus nergens aan vast.

Zo maak je kans:

♥ Laat hieronder weten met een gezellig berichtje dat je meedoet. Zorg dat je meedoet met een geldig mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.

♥ Wil je extra kans maken? Laat dan onder de bijbehorende post op Instagram weten welk boek je uit de selectie van juni, juli of augustus wil lezen (+1).

Je hebt tot zondag 10 juli 2022, 23:59 uur om mee te doen. De winnaars worden per mail bekend gemaakt.  De winnaars hebben één week om te reageren, daarna wordt/worden er (een) andere winnaar(s) gekozen.

Heel veel succes en happy reading!

Liefs,
Marleen

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bookchoice. 

NB. Het kan zijn dat je afgelopen woensdag dit artikel al voorbij hebt ziet komen (bijvoorbeeld in je mail). Door een verhuizing van server is er iets niet helemaal goed gegaan, mijn excuses daarvoor! Mocht je onder dat artikel een reactie achter hebben gelaten, dan kan ik dat helaas niet zien. Wil je toch mee doen aan de giveaway? Laat dan hieronder een reactie achter! 

Misschien vind je dit ook interessant

16 reacties

  1. Wat een leuke winactie! Bookchoice heeft altijd een fijne selectie boeken en ik heb zo ook al heel wat nieuws ontdekt. 3 maanden gratis lezen zou helemaal een cadeautje zijn, dus ik maak graag kans op deze mooie prijs 😊 Die zomerdeal ga ik ook zeker eens bekijken!

  2. Wat een toffe actie! Ik zou het graag aan mijn moeder geven. Zij is voor een aantal maanden met mijn vader in Denemarken en ja daar zijn geen Nederlandse boeken. Ze heeft haar ereader wel mee dus dat zou echt super goed van pas komen!

  3. Ik heb een tijdje een abonnement gehad en ik ben echt fan van het concept van Bookchoice! Je leert boeken buiten je comfortzone kennen en je kunt ze lezen én luisteren. Heel fijn.

  4. Super toffe actie. Ik luister altijd boeken met mijn bewoners. Super leuk om eens wat anders te kunnen aanbieden

  5. Wat leuk, ik zag dat er deze maanden een paar interessante boeken in Bookchoice staan, zoals VerpleegThuis van Teun Toebes volgende maand. En af en toe een boek luisteren is ook lekker ontspannend. Dus ik doe graag een gokje, wie weet word ik gekozen 🙂

  6. Super leuk! Ik ben een enorme boekenwurm, dus extra leesvoer is altijd welkom! Bookchoice klinkt echt heel fijn

  7. Dit klinkt heerlijk! Als de kindjes zomervakantie hebben is het heerlijk om na een lange dag in een boek te verdwijnen en nu verhalen te ontdekken. Deze moeder zou graag winnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.