Boekenbuit augustus 2023

Oeps, in augustus heb ik me een beetje laten gaan qua nieuwe boeken. Natuurlijk was het weer tijd voor de jaarlijkse Deventer Boekenmarkt, maar ik heb ook behoorlijk wat andere mooie pareltjes gescoord. En vergeet zeker de mooie recensie-exemplaren niet. Zullen we het er maar gewoon op houden dat ik wat in te halen had? ūüėČ Lees je mee?


Ik kreeg in augustus vier recensie-exemplaren binnen. De maand begon met¬†Someone new van Laura Kneidl. Dit was een leuke verrassing van Zomer & Keuning, maar ik weet nog niet precies wanneer ik deze ga lezen. Ik ben er op reis in beginnen, maar toen heb ik ‘m niet uitgelezen. Misschien volgende maand toch nog een kans geven?

Van uitgeverij Best of YA ontving ik het nieuwste boek (als vertaling dan) van Alice Oseman: Solitaire. Dat boek vond ik helaas een beetje een teleurstelling, zoals je in mijn recensie kan lezen.

Een hele tijd geleden had ik Het verlangen van Lucy Hart aangevraagd en deze kwam in augustus binnen. De flaptekst heeft me echt enorm nieuwsgierig gemaakt en wauw, deze stelde absoluut niet teleur. De recensie verschijnt volgende week, maar geloof me, deze wil je ECHT lezen! Dit boek komt absoluut in mijn top 10 van dit jaar!

En als laatste ontving ik afgelopen week het vierde deel in de Hawthorne-serie van Jennifer Lynn Barnes. Dankjewel Blossom Books!

En toen was daar de Deventer Boekenmarkt. Ik heb echt een bescheiden buit, zeker als je het vergelijkt met voorgaande jaren. Zeven regels voor hartenbrekers lees ik deze week en ik hoop Afscheid van Parijs volgende week te lezen. De rest volgt hopelijk snel!

Op reis las ik via Kobo Plus Edwards keuze, het eerste deel in de Ridgewood Hall serie van Marijke Vos. Dat boek blies me compleet omver, dus ik kon het niet laten om de prachtige paperbacks te kopen. Deze heb ik inmiddels allemaal gelezen en wauw, dikke aanraders! En hoe mooi lopen deze ruggen in elkaar door?

En deze vijf boeken heb ik random een beetje gekocht. Het portret van Dorian Gray en De kleuren van schaduw kocht ik tijdens een gezellige dag Deventer met Jennifer. Tilly in Technicolor en The True Love Experiment stonden allebei al een tijdje op mijn TBR en heb ik besteld om aan de verzendkosten te komen (#thatsathing). Als laatste kocht ik nog De tranenmaker via Vinted voor een leuk prijsje, happy me!

Whoopsie, 17 boeken deze maand! MAAR ik heb er al wel 7 van gelezen!

Welke boeken heb jij in augustus toegevoegd? En ben je naar de Deventer Boekenmarkt geweest?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.