This month’s Favoritez #81 – augustus 2023

Hello September! Augustus is alweer voorbij en daarmee ook onze eerste maand thuis. Het was (en is nog steeds) best wel wennen, maar we zitten ook alweer helemaal in het dagelijkse leven (en toegegeven, ook wel weer een beetje in de sleur). Augustus was een best volle maand met dates, weer aan het werk, veel koffietjes in bed, ons jubileum en nog veel meer. Lees je mee? 

De maand begonnen we bij een megatuincentrum. Fonteyn is het grootste tuincentrum van Europa en we hebben een beetje inspiratie opgedaan voor onze nieuwe tuin. En misschien toch een zwembad..? 😉

Lunch! Dat is wel een voordeeltje van weer thuis zijn, allemaal lekkere lunches!

Maar ook buiten de deur lunchen. We gingen spontaan op donderdagmiddag naar Zwolle. We aten voor het eerst bij Brasserie Dunnik en die was zeker voor herhaling vatbaar.

En toen was het weer tijd voor de jaarlijkse Deventer Boekenmarkt. Het was weer een feestje én vet gezellig met mijn ouders en Vin. Ik ging met een behoorlijk fijne, maar ook kleine buit naar huis, happy bookworm!

En toen was Vin geslaagd voor zijn HBO Bachelor! Hij had op maandagochtend zijn mondeling en we besloten direct daarna lekker te lunchen in de stad.

En ‘s avonds natuurlijk taart en bubbels!

Lezen in de hangmat met koffie, luv it!

En knuffelen met Mango natuurlijk!

Home made gyoza’s. We hebben in Japan natuurlijk ook hele lekkere gyozaatjes gegeten, maar deze waren ook weer verrukkelijk en helemaal met onze persoonlijk eetstokjes!

Spontaan op dinsdagavond uiteten, bon appetit!

En toen ging ik met papa naar de film en wel naar Barbie! Barbie is echt een jeugdsentiment die papa en ik delen, dus het was zo gezellig om hier samen heen te gaan. En ik vond de film ook echt tof! Lekker vage foto, maar de avond was hartstikke gezellig.

Op 20 augustus waren Vin en ik 12,5 jaar samen. We hebben even getwijfeld hoe en of we dat zouden vieren, maar we besloten uiteindelijk een high tea te organiseren voor onze ouders en oma. Daarvoor hebben we wel echt het hele weekend in de keuken gestaan, met onder andere het maken van macarons, maar so worth it. En heel gezellig natuurlijk!

En alles wat we hadden gemaakt viel zo in de smaak. En hoe tof ziet dit er allemaal uit?

Zo gezellig als Mango bij je komt zitten. Ook al blijft ie nog geen tien seconden op schoot, lief is het wel.

Als het nog mooi weer is moet je het er nog even van nemen, toch? Daarom besloten we op een mooie maandagmiddag allebei een middag vrij te nemen en lekker met een wijntje buiten te zitten.

Ijsjes! Van der Poel in Hengelo (en Enschede) heeft echt het beste ijs van Nederland.

Buiten koffie drinken. In bed is fijn, maar dit is ook genieten hoor!

Boekjes lezen met Mango. Hartstikke leuk, totdat ie aan de pagina’s begint te knagen.

Lezen in de trein. Dit was de eerste keer in zo’n 5 maanden dat ik weer naar kantoor ging. Even wennen hoor!

Maar ik sloot de dag gezellig af met Janneke. We hadden elkaar ruim een half jaar niet gezien, maar het was weer als vanouds gezellig. En we hebben lekker gegeten bij Ter Marsch (tip!).

En de laatste zaterdag van augustus was gereserveerd voor een date met Jennifer. We doken uiteraard de boekwinkel in (en ik kocht drie boeken) en hebben lekker geluncht bij Toast (ook al een tip, haha).

Lezen in de bed met koffie, beter wordt het niet. O enne, dit boek was ook echt geweldig!

En de laatste dag van de maand ging ik opnieuw naar kantoor. Andere beker en ander boek, haha!

Hoe was jouw maand augustus? Heb je leuke dingen gedaan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.