Boeken op mijn TBR die ik (waarschijnlijk) nooit ga lezen

Een tijdje geleden was ik mijn TBR op Hebban en Goodreads aan het opruimen en kwam het idee in mij op om een lijstje te maken met boeken die ik waarschijnlijk toch nooit ga lezen. Ik werkte dit idee uit samen met de dames van de Hebban Feelgood Club, maar ik kwam er achter dat ik zelf nog een veel grotere lijst had. Deze titels zijn er natuurlijk ooit met een bepaalde reden op gekomen, maar die nu bijvoorbeeld niet meer bij mijn smaak passen. De komende titels zijn daar uit gekomen. 

♥ Zwaard van glas van Victoria Aveyard, want: het eerste deel was op zich tof, maar ik kan me er niets meer van herinneren  en ben niet van plan om Rode koningin te herlezen. Helaas!

Rebel van Julie Kagawa, want: hier ben ik ooit drie keer in beginnen, maar ik kwam er elke keer niet doorheen. Ik heb het opgegeven.

Gevangene van Aimee Carter, want: zie Zwaard van glas, hoewel The Blackcoat Rebellion wel echt heel erg tof is!

Rebel Belle van Rachel Hawkins, want: ik geef toe, dit is nog even een twijfelgevalletje, maar van Engelse boeken lees ik eigenlijk enkel e-books en dit boek is niet in e-book beschikbaar. Wel leuk feitje, deze serie (enkel in het Engels dus) is geschreven door de auteur van Royals!

Koekoeksjong van Robert Galbraith, want: dit boek staat wel in de kast, maar er zijn zoveel andere thrillers die ik veel liever zou lezen. En daarnaast, ik heb Harry Potter nooit gelezen, dus het niet zo dat ik J.K. Rowling in een ander genre zou willen ontdekken.

Lieveling van  Kim van Kooten, want: een voorbeeld van een op dat moment gehyped boek. Misschien dat ik ‘m ooit nog eens oppak, maar voor nu is ‘ie van mijn TBR-lijstje af.

Steenkoud van Jennifer L. Armentrout, want: hoewel ik eigenlijk alle boeken van Armentrout heb gelezen, heb ik The Dark Elements-serie nooit afgemaakt. Vraag me eigenlijk niet waarom, maar ik heb er nu eigenlijk niet meer zo de behoefte voor.

De horlogemaker van London van Natasha Pulley, want: to be honest, dit boek stond op mijn TBR om de mooie cover, haha! Het verhaal spreekt me eigenlijk helemaal niet zo aan, dus weg ermee!

Phobos2 (en 3) van Victor Dixen, want: dit is een beetje hetzelfde geval als bij Zwaard van glas en Gevangene en daarbij vond ik Phobos echt niet heel erg bijzonder. De e-books heb ik ooit wel met korting gekocht, maar ik denk niet dat ik ze ooit zal lezen.

Piper Perish van Kayla Gagan, want: dit boek belandde bij verschijning op mijn lijst, aangezien blogger Emmy de illustraties had gedaan. Maar inmiddels is het boek een beetje in de vergetelheid geraakt en heb ik niet meer echt de behoefte om ‘m te lezen.

Kleine zwarte leugens van Sharon Bolton, want: bij veel thrillers heb ik altijd het idee, zoiets is er al. En dat heb ik ook met Kleine zwarte leugens, en dan zijn er nog zoveel andere boeken om te lezen.

Ik weet een geheim van Tess Gerritsen, want: ‘vroegah’ heb ik bijna alle boeken van Tess Gerritsen verslonden. Maar op een gegeven moment begon ik ook heel veel andere genres te lezen (YA en FG) en begon ik steeds meer achter te lopen met haar boeken. Ik weet een geheim is een boek dat nog steeds op mijn lijstje staat, maar ik hoogstwaarschijnlijk nooit zal lezen, enkel door het gebrek aan tijd.

Yoga Girl-serie van Audrey Carlan, want: ik heb de gehele Calendar Girl-serie van deze auteur gelezen en hoewel het geen sterk staaltje was, heb ik er op zich wel genoten. Ik ben toen ook begonnen in haar nieuwe serie, maar daar ben ik al gauw mee gestopt. Nop, not my thing.

♥ Hemelen van Marion Pauw, want: dit boek kocht ik ooit een keer voor een paar euro bij de Kruidvat en hij staat wel mooi strak in de kast, haha. Ik voel me niet heel schuldig dat ik deze niet ga lezen, want mama heeft ‘m al wel gelezen dus ach! 😉

Ik zal je nooit vergeten van Cecelia Ahern, want: dit boek is denk ik een van de oudste boeken in mijn kast, want ik heb ‘m ooit uit mama’s kast meegenomen, haha. Op dat moment leek het verhaal me mooi, maar je kent dat wel, nog steeds niet gelezen. Gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren op korte termijn!

Welke boeken staan op jouw TBR maar ga je waarschijnlijk nooit lezen?

Liefs,
Marleen

PS. Het middelste boek op de foto hierboven stond ook ongelezen in mijn kast, maar heeft inmiddels een nieuw huisje gevonden. 😉 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Piper Perish had ik toen ook ooit gekocht, maar nooit gelezen. Ik heb hem wel van mijn TBR gegooid. Rebel heb ik wel gelezen en vond ik erg leuk. Ik heb het over die van Julie Kagawa. Ik weet een geheim raad ik trouwens wel aan.

  2. Oh ik heb ook echt een heleboel boeken op mijn TBR stapel die ik waarschijnlijk niet ga lezen… Koekoeksjong vond ik wel echt een leuke thriller, die raad ik echt aan 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.