WIN: Ondenkbaar (FAVORITEZ 1 JAAR!) [GESLOTEN]

Wauw, we zijn alweer beland bij de derde winactie van de feestweek! Op dinsdag kondigde ik de winactie waarbij je Kies voor mij kunt winnen en gisteren vertelde ik hoe je kans kan maken op Mea culpa. Je kunt overigens nog steeds meedoen 😉 In samenwerking met Xander Uitgevers mag vandaag ik een exemplaar weggeven van het eerste deel in een van mijn favoriete series! De afgelopen maanden heb je al verschillende recensies voorbij zien komen van de boeken van Christina Lauren en vanaf vandaag maak je gewoon kans op een van de leukste delen van de serie! 

Erotische romans zijn mijn grootste guilty pleasures op het gebied van boeken en ik lees ze dan ook altijd met heel veel plezier. Christina Lauren is een auteur (eigenlijk twee ;)) die altijd de tofste boeken in het genre weten te produceren en ik doe altijd een klein dansje als ik weer een nieuw boek van deze twee dames in mijn handen heb. Afgelopen voorjaar vertaalde Xander Uitgevers eindelijk het volgende deel en verschijnen ook de novelles in mooie bundels. Ik ben helemaal fan van de Stouterreeks, maar ik hoop met deze winactie nog iemand van jullie heel enthousiast te maken!

Ondenkbaar is het eerste deel in de serie en je leest het verhaal van Chloe & Bennett (stiekem mijn favoriete mensen in deze serie). Met fantastische humor, steamscènes en hele toffe personages is dit een boek (en serie) waar je gewoon van gaat genieten!

Ondenkbaar heb ik gerecenseerd, maar ook van alle andere delen staan intussen recensies online. In een van de recensies van deze auteur (Ondenkbaar, Onverwacht, Ongebonden, Onbetrouwbaar of Ongedwongen & Ongezien) staan drie woorden verstopt. Hier vind je een overzicht van alle recensies. Om kans te maken op Ondenkbaar zoek je deze drie woorden op en vul je onderstaand formulier in! 

  Je hebt tot donderdag 17 augustus, 23:59 uur de tijd om mee te doen. De winnaar krijgt persoonlijk via de mail bericht. Wil je extra kans maken? Volg Favoritez dan op Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin’! ♥

  Succes!

  Liefs,
  Marleen

  Ik wil Xander Uitgevers bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar voor deze winactie.

  Je kunt natuurlijk nog steeds meedoen met de eerste twee winacties! Hier lees je hoe je kans maakt op Kies voor mij en hier kun je mee doen aan de winactie voor Mea culpa.

  Misschien vind je dit ook interessant

  1 reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.