WIN: 3x Handlettering Journal (FAVORITEZ 1 JAAR!)

De feestweek is bijna voorbij, maar vandaag sluit ik de week af met nog een hele toffe winactie! De afgelopen week zijn al verschillende boeken gepasseerd. Zo maak je op Facebook kans op Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout, kun je op de blog meedoen voor Mea culpa van Clare Mackintosh en kun je met een beetje zoeken kans maken op Ondenkbaar van Christina Lauren. Vandaag is dus helaas de laatste winactie, maar vandaag mag ik niet één, maar zelfs drie exemplaren van Handlettering Journal weggeven! 

In samenwerking met uitgeverij Moon verloot ik drie exemplaren van Handlettering Journal. Karin Luttenberg van Paperfuel staat al een heel jaar in de bestsellerlijst met haar boek Handlettering doe je zo en heel Nederland is aan het handletteren geslagen! Lijkt jou dat ook helemaal fantastisch en wil jij ook net zo mooi kunnen schrijven als Karin? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag drie mensen heel erg blij gaan maken. Lees snel verder wat je hier voor moet doen!

Aangezien ik 3 exemplaren mag weggeven, kun je op 3 verschillende manieren meedoen:

 1. Deel hieronder in de reacties jouw favoriete quote die jij als eerste zou willen handletteren. Reageer met een geldig mailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen;
 2. Volg Favoritez op Instagram en repost de actiefoto, deel daarbij jouw favoriete quote die je graag zou willen handletteren en vergeet mij niet te taggen. De winnaar wordt na afloop ook via Instagram bekend gemaakt;
 3. Like Favoritez op Facebook en deel jouw favoriete quote onder de Facebookpost. De winnaar wordt na afloop via Facebook bekend gemaakt.

De winactie loopt tot vrijdag 18 augustus, 23:59 uur. Als je wilt mag je drie keer mee doen, dus leef je uit! ;). Wil je extra kans maken? Volg Favoritez dan op Facebook, Twitter, Instagram en/of Bloglovin‘.

Fijn weekend alvast en ik kijk uit naar al jullie quotes! ♥

Liefs,
Marleen

Ik wil uitgeverij Moon bedanken voor het beschikbaar stellen van 3 exemplaren voor deze winactie! 

Je kunt ook nog steeds meedoen met de andere winacties. Hier lees je alles over hoe je kans maakt op Kies voor mij. In deze post maak je kans op Mea culpa en hier staat alles over het winnen van Ondenkbaar. Hint: hier lees je er meer over! 😉

Misschien vind je dit ook interessant

15 reacties

 1. Hoihoi! Leuke actie! Ik wil heel graag een keer proberen te handletteren, maar ik vind het nog lastig. Misschien helpt dit boek er wel heel goed bij. Ik vind het sowieso heel erg leuk om mooie, inspirerende quotes op te zoeken.
  Mijn favorieten komen natuurlijk uit Harry Potter. Sowieso doet Dumbledore wijze uitspraken, waarvan mijn favorieten zijn:
  – “It is not our abilities that show what we truly are. It is our choices.”
  – “It does not do to dwell on dreams, Harry, and forget to live.”
  En mijn favoriete HP-personage Sirius Black:
  – “We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That’s who we really are.”
  – “The ones who love us never really leave us, you can always find them in here.”
  Dit zouden zeker goede quotes zijn voor handlettering. Maar ik denk dat ik zou beginnen met een stukje tekst uit het mooiste liedje uit de beste musical: Music of the Night uit de Phantom of the Opera. Hiervoor werkt eigenlijk de hele tekst (zeker een aanrader om eens te bekijken!!), maar mijn favoriete stukje is: “Close your eyes and surrender to your darkest dreams, leave all thoughts of the world you knew before… Close your eyes, let your spirit start to soar…
  And you’ll live as you’ve never lived before”

 2. Mijn favoriete quote is tegenwoordig een stuk tekst uit het liedje”Heilige Antonius” van Rowwen Heze. De tekst hieruit is: “Soms is het beter iets moois te verliezen, beter verliezen dan dat je het nooit hebt gehad.” Als je het gehad hebt, kun je er tenminste nog aan terug den denken en heb je de fijne herinnerinhen nog.

 3. Een quote die ik erg mooi vind is deze:
  Life isn’t about waiting for the storm to pass. Its about learning to dance in the rain

  Ben zelf al bezig met handlettering en heb het boek Handlettering doe je zo al! Het zou heel gaaf zijn als ik deze ook zou hebben ?

 4. Mijn favoriete quote is: geniet, het is later dan je denkt en ik heb werkelijk alles uit de kast getrokken voor zo’n gaaf boek 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  Groetjes Linda

 5. “Be the reason someone smiles today”.
  Oh wauw dit zou ik zo graag winnen. Net begonnen met voorzichtig de eerste handlettering kaartjes maken. Natuurlijk zou dit enorm leuk zijn en helpen! Duimen maar.

 6. Wat ik wil gaan handletteren is books are mt oxygen. Deze mooie quote eerst op papier zetten en daarna op een mok zetten.
  Voor het geval je het wilt weten: ik volg je op Twitter, instagram en bloglovin ?

 7. Leuke winactie! Mijn favoriete quote is van Harvey Specter; the only time success comes before work is in the dictionary!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.