9x Engelse boeken waar ik naar uitkijk dit najaar

Vorige maand verscheen een behoorlijke lijst met prachtige Nederlandse boeken die de komende maanden gaan verschijnen. Maar aangezien ik ook best veel Engels lees én er ook in het Engelse landschap een aantal pareltjes gaan verschijnen, vond ik het hoog tijd om die ook op een rijtje te zetten! Lees je mee?

Things We Left Behind – Lucy Score (al verschenen) 
De kans is groot dat deze vertaald wordt door Zomer & Keuning, maar daar wacht ik niet op 😉 Ik heb de andere twee ook in het Engels gelezen en lucky me, dit boek is al verschenen! Ik heb alleen op dit moment geen Kindle Unlimited, maar dat ben ik van plan om in oktober weer aan te zetten, dus deze verschijnt bovenaan mijn TBR!

The Long Game – Elena Armas (al verschenen)
Oké, deze is ook al verschenen én ligt als het goed is inmiddels bij mij in de bus (of hij komt deze week) en ik ben van plan om ‘m heel snel te lezen. Want eerlijk, Elena Armas heeft me tot nu toe nog niet teleurgesteld!

Wildfire – Hannah Grace (3 oktober)
Na Icebreaker wil ik dit tweede deel heel graag lezen. De schrijfstijl van Hannah Grace is verslavend en ik vond het eerste deel ook veel diepgaander dan ik had verwacht. Zin in!

Wreck the Halls – Tessa Bailey (3 oktober) 
De boeken die ik de laatste tijd van Tessa Bailey heb gelezen zijn stuk voor stuk geweldig, dus een kerstboek hoort heel hoog op mijn TBR! Misschien koop ik zelfs wel de paperback! 😉

Caught Up – Liz Tomforde (10 oktober)
Ik denk dat dit boek echt helemaal bovenaan mijn TBR staat, want wauw, wat heeft Liz Tomforde me eerder dit jaar verrast. Ik heb dit boek echt NU nodig!

A Holly Jolly Ever After – Julie Murphy (10 oktober) 
Dit boek heb ik gepre-orderd, want ik vond A Merry Little Meet Cute vorig jaar echt heel erg leuk. Heel benieuwd of deze net zo tof is. En een kerstboek is natuurlijk altijd een goed idee 🙂

Better Hate Then Ever – Chloe Liese (10 oktober) 
Dit is ook een pre-order en heb ik ook vet veel zin in. Ook Chloe Liese stelt nooit teleur en ik kan niet wachten wat ze met dit boek weer laat zien.

King of Greed – Ana Huang (24 oktober) 
Hoewel ik het vorige deel (King of Pride) niet zo bijzonder vond, ben ik wel enorm benieuwd naar dit deel. En dat komt vooral omdat ik dol ben op deze trope (marriage in trouble). ZOVEEL ZIN IN! Deze ga ik ook lezen met KU, dus oktober wordt een heerlijke maand! 

Love Redesigned – Lauren Asher (7 november) 
Yes, een nieuw boek van Lauren Asher en ook nog het eerste deel in een serie! Ik weet nog niet voor welke versie ik ga, maar de versie van Love Books (voor slechts €12,50) klinkt wel heel goed!

Naar welk boek kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.