Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman

Aan het einde van de zomer verscheen de recensie online van Buren met benefits, het eerste deel van een nieuwe serie van Lisette Jonkman. Waar dit boek eerst een kort verhaal zou worden, werd het uiteindelijk een complete trilogie die enkel als Kobo Original ebook te lezen is. In oktober verscheen deel 2 en de serie werd in december afgesloten. Ik besloot – na de enorme cliffhanger van Buren met benefits – eventjes te wachten met het vervolg, zodat ik in december gelijk beide delen kon lezen. Vandaag lees je mijn recensie van Onbegrensde liefde

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen, hoewel Abby zich blijft afvragen of ze wel toe is aan een nieuwe relatie. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Nu ik ook het laatste deel Op gevoel heb gelezen, kan ik echt met zekerheid zeggen dat het tweede deel het beste deel van de serie is. In relatief weinig pagina’s gebeurt er behoorlijk veel, maar Lisette Jonkman krijgt het voor elkaar om de spanning er constant in te houden zonder dat het overdreven wordt. Vooral Abby maakt het heel wat mee in het begin van haar modellencarrière, maar het wordt op geen enkel moment te sensationeel of te ongeloofwaardig. Ongelofelijk knap hoe Lisette Jonkman is een tijdbestek van nog geen jaar zo sterke trilogie heeft weten neer te pennen met fantastische plots.

Hoewel Abby en Ferdi op het eerste oog absoluut niet bij elkaar passen en bijna elkaars tegenpolen zijn, heeft Lisette het voor elkaar gekregen om ze heel hard voor elkaar te laten vallen. Ze zijn levensecht en geloofwaardig, ontzettend cute samen en gewoon een perfecte match voor elkaar. Maar wat dit boek – en eigenlijk de hele serie – zo knap maakt is dat het echt op geen enkel moment zoetsappig of te romantisch wordt. Ja, Abby en Ferdi zijn wat mij betreft echt een van de leukste stelletjes in boeken ooit, maar dit sluipt erin. Echt fantastisch!

Dit boek heeft echt het ene pluspunt na de andere en de schrijfstijl van Lisette is er ook eentje van. Het bevat ontzettend veel humor en geniale uitdrukkingen. Hoewel ik zelf geen fan ben van de botheid die bepaalde studenten eigen hebben gemaakt, past het wel absoluut bij het verhaal en dat heeft Lisette echt perfect op papier gekregen. Ik heb in ieder geval gelijk zin om Verkikkerd en Verslingerd opnieuw te lezen, helemaal voordat Verknocht straks in april gaat verschijnen.

Yes, Onbegrensde liefde is een fantastisch vervolg in een nog heerlijkere serie. Mijn ultieme favoriet, maar deel drie mag er ook zeker zijn! Van dat deel lees je binnenkort mijn recensie. Intussen is er eigenlijk maar een ding dat je kunt doen: lees deze serie!

Ben jij al bekend met de boeken van Lisette Jonkman?

Liefs,
Marleen

Titel: Onbegrensde liefde ♥ Auteur: Lisette Jonkman ♥ Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | Kobo Originals
Aantal pagina’s: 244 ♥ ISBN: 7252100154395 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik hou van Lisette`s boeken! De laatste tijd heb ik niet zoveel tijd meer om te lezen, ik moet hier nodig weer eens tijd voor maken. Dit klinkt namelijk veelbelovend.
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.