Boekenbuit februari 2019

Februari was een maand waarin eigen aankopen en recensie-exemplaren echt mooi werden afgewisseld. Ik voegde een aantal toffe titels aan mijn kast toe en las een aantal ook al gelijk. Mag ik bij deze even zeggen dat ik zo dankbaar ben voor alle mooie boeken die ik mede dankzij mijn blog en de Hebban Feelgood Club mag lezen? #amen

Laat ik beginnen met drie fantastische recensie-exemplaren. Van alle drie staan de recensies al online en je maakt zelfs kans op één van de drie titels! Van Boekerij ontving ik Nee heb je van Charlotte de Monchy twee keer, vandaar de winactie. Je kunt nog tot aanstaande maandag meedoen. Van Young & Awesome mocht ik een exemplaar van De jongen met twee namen ontvangen en dat boek was zelfs nog beter dan ik had gehoopt. Echt een must read als je fan bent van contemporary YA! Als laatste ontving ik een fysiek exemplaar van Ik wil niet voor je vallen van all time favorite auteur Christina Lauren. Ik had daarvoor al een digitaal vooruitleesexemplaar gekregen zodat mijn recensie voor de blogtour online kon. In februari ontving ik daarom een echt exemplaar en hij is zo pretty! ♥

Hier lees je mijn recensies: 
Nee heb je – Charlotte de Monchy
De jongen met twee namen – Maggie Harcourt
Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren

Voor Feelgood ontving ik voor een groepsread de nieuwste ‘Rosie’! Afgelopen maand las ik eindelijk het tweede deel over Don Tillman ter voorbereiding op Het Rosie Resultaat. Zodra ik het boek heb gelezen lees je hier uiteraard de recensie online.

Daarnaast kocht ik ook nog drie boeken, ondanks de grote stapel ongelezen boeken in mijn kast #oeps. Op de Garage Sale van Blossom Books kocht ik Een bijna definitieve afstand van Tahereh Mafi, een boek waar ik sinds de verschijning al nieuwsgierig naar ben. Nu kon ik ‘m kopen voor een mooi prijsje, dus dat is altijd leuk! Ik bestelde ook Opposition, het vijfde deel in de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Aan de ene kant ben ik heel erg nieuwsgierig naar het laatste deel, maar aan de andere kant ben ik ook een beetje huiverig omdat ik het vierde deel een beetje vond tegenvallen. Snel maar in beginnen om het te ontdekken. Als laatste kocht ik Kruistocht in spijkerbroek, het actieboek dat je nu voor €2,50 kunt kopen. Tot mijn schaamte heb ik dat boek (vroeger) nooit gelezen en voor dat kleine prijsje kon ik ‘m natuurlijk niet laten liggen.

Mooi stapeltje toch? Naar welk boek ben jij nieuwsgierig?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Mooi stapeltje inderdaad! Ik ga De jongen met twee namen ook lezen binnenkort en ook Opposition staat nog op mijn lijstje (eerst deel 3 en 4 nog lezen, haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.