Boekenbuit december 2018

Een nieuwe maand – zelfs een nieuw jaar – is ingegaan, maar voordat we gaan genieten van nieuwe dagen (en hopelijk) nieuwe boeken is het nog eventjes tijd om terug te blikken naar de boekenbuit van december. Hoewel er dit jaar geen boeken voor mij onder de boom lagen heb ik toch een aantal mooie boeken cadeau gekregen, kijk je mee? 

Deze drie mooierds kreeg ik binnen als recensie-exemplaar. Vooral naar De baas en Just don’t mention it was ik erg nieuwsgierig naar en ik begon eigenlijk gelijk toen deze twee binnenkwamen. Van beide staan de recensies ook al online. Ook mocht ik het nieuwste boek van Marina Folkers ontvangen voor een blogtour. Dat artikel staat voor begin februari gepland, dus ik heb daarbij iets meer speling!

Lees mijn recensies hier:
De baas – Vi Keeland
Just Don’t Mention It – Estelle Maskame

In november was ik jarig en aantal van vrienden zag ik pas in december. Ze kennen mij te goed, want ik kreeg een aantal toffe boeken! Van lieve Anouk kreeg ik het nieuwste boek van Jennifer L. Armentrout, Origin en van oud-collegaatje Lars kreeg ik het nieuwste boek van Paulien Cornelisse. Beide boeken heb ik nog niet gelezen, maar liggen wel allebei op mijn stapel van januari. Ook ontving ik nog een boekenbon die ik eigenlijk gelijk de dag erna bij Scheltema in Amsterdam heb uitgegeven aan het boek van Michelle Obama, met een lieve bijdrage van papa! ♥ Uiteraard verschijnen de recensies online nadat ik deze boeken heb gelezen!

Zo een hele fijne boekenbuit met een aantal mooie pareltjes die nu in mijn boekenkast staan te shinen!

Heb jij leuke boeken gekregen in december?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Ahh wat een leuke boeken! Ik kreeg in december Meester Legende van Stephanie Garber en Ik maak het uit! van Catherine Price (over een gezonde relatie met je smartphone). Ik deed mezelf nog Truth or Dance cadeau!

  2. Ohhh leuke haul hoor!! Met wat ik zelf nog kocht/in de preorder zette en kreeg voor kerst kom ik uit op 39 boeken geloof ik dus ik mag Echt niet klagen hihi. Onwijs verwend geworden met hele toffe boeken – Mn haul gaat morgen online 🙂

  3. Wat een fijne boekenbuit! Ik kreeg met sinterklaas 2 boeken, Een bijna eindeloze afstand en 67 seconden. Daarnaast ging ik ook nog langs de kringloop waar ik 4 boeken kocht, waaronder Nachten in New York en Zes maanden zonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.