HAPPY NEW YEAR!

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heb je een mooie jaarwisseling gehad, met een goed glas champagne en hopelijk al je vingers nog intact. Wij waren deze jaarwisseling in Antwerpen en hebben hopelijk/waarschijnlijk mooi vuurwerk gezien boven de Schelde. Hoewel ik de jaarwisseling nooit zo bijzonder vind, ben ik dit jaar stiekem toch wel heel erg benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen. Ik ben nieuwsgierig wat er allemaal in het vooruitzicht ligt en hoeveel doelen en plannen ik daadwerkelijk kan bewerkstelligen. 

Normaal gesproken zou ik een lijstje delen met plannen die ik dit jaar heb, maar met mijn verjaardag deelde ik al een lijstje met 24 dingen die ik voor mijn 24e verjaardag zou willen doen. Met een aantal puntjes die niet meer gaan lukken is deze lijst eigenlijk een goed begin om hopelijk van 2019 een net zo fijn en misschien nog wel mooier jaar te maken.

Daarom wil ik dit eerste artikel van 2019 graag gebruiken om jou een fantastisch nieuw jaar toe te wensen. Hopelijk mag je de mooiste boeken lezen, misschien wel een mooi tripje maken, persoonlijke doelen bewerkstelligen en simpelweg gelukkig zijn met de dingen die je hebt.

Ik ben in ieder geval van plan om veel te genieten, veel te lezen, veel te zien en veel te bloggen. Aan inspiratie in ieder geval geen gebrek! 😉

Geniet van vandaag en alle 364 dagen die nog gaan volgen!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Gelukkig nieuwjaar Marleen! Op naar een jaar waarin we elkaar (hopelijk) eindelijk wel gaan ontmoeten boven een kopje koffie 😉 Veel leesplezier toegewenst voor het nieuwe jaar, dat je maar veel mooie pareltjes mag ontdekken <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.