Dit was 2018 (en het was fantastisch)

Wauw, WAUW! Wat was 2018 een jaar vol met hoogtepunten (en ja, ook een paar kleine dieptepuntjes). We kijken terug op een jaar vol mooie momenten en ook veel grote momenten die onze levens hebben veranderd. In dit allerlaatste artikel van 2018 blik ik graag met je terug op mijn jaar met mooie reisjes, een eigen huis en een diploma op zak!

2018 was een jaar vol met etentjes met vrienden, familie of gewoon met ons tweetjes. Een jaar vol gezellige uitjes met feelgoodvriendinnetjes en dagjes weg naar bijvoorbeeld de dierentuin, Gouda. Een jaar met nachtjes weg naar Rotterdam en Den Haag. Ja, 2018 gaat de boeken in als een jaar met een gouden randje. Toch staan er vier dingen boven aan de lijst waarmee ik 2018 ga herinneren en dit zijn ze.

– MEXICO – 

Hoewel 2017 qua reizen zeker de kroon spant, kijk ik ook in 2018 met een mooi gevoel terug op het reisjaar. We maakten een fantastische rondreis door Yucatan, Mexico en we willen het liefst elke dag nog terug. Vooral het fijne Isla Holbox heeft echt een plekje in ons hart gekregen en staat enorm hoog op mijn lijstje om nogmaals te bezoeken.

Mexico is een land vol mooie plekken om te ontdekken, vriendelijke mensen en lekker eten. Wij hebben zeker het land en de mensen in ons hart gesloten, maar vooral de manier waarop wij door Yucatan reisden (enorm relaxed en vooral doen waar doen waar zin in hadden) is de reden dat deze reis nog zo vaak door ons hoofd gaat.

Ben je benieuwd hoe de eerste vier maanden van 2018 er voor mij uitzagen? Hier lees je de maandoverzichtjes terug:
This month’s Favoritez – Januari 2018
This month’s Favoritez – Februari 2018
This month’s Favoritez – Maart 2018
This month’s Favoritez – April 2018

– BACHELOR RECHTSGELEERDHEID –

Het heeft even geduurd maar mijn ‘Bachelor of Laws’ is in de pocket. In juni had ik nog een aantal examens, maar toen ik die allemaal had gehaald was ik officieel klaar! Hoewel ik ‘m natuurlijk liever een jaartje eerder had gehaald, ben ik alsnog erg blij dat ik dan nu eindelijk kan zeggen dat ik ‘m papiertje binnen heb. Nu op zoek naar een (bijpassende) baan! Yay!

– ROADTRIP CHAMPAGNE & PARIJS – 

Hoewel Mexico bovenaan mijn lijstje staat met mooie reizen was onze roadtrip naar Frankrijk ook een fijne. We reden eerst naar het Champagnegebied waar we tijdens drie dagen champagne proefden bij verschillende huizen en genoten van de prachtige omgeving. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke bestemming voor een weekendje weg (eigenlijk welke tijd dan ook), dan kan ik je Champagne echt, echt van harte aanbevelen! Mijn tips lees je hier. Wij zijn van plan om komend jaar nog een keertje te gaan.

Vervolgens reden we door naar Parijs waar we nog een aantal heerlijke dagen had. Echt genieten! Hoewel het enorm heet en enorm druk was, hebben we toch een aantal nieuwe plekjes ontdekt en gewoon samen genoten van de stad en elkaar.

Nieuwsgierig naar de rest van de maanden rondom de zomer? Je leest er hier alles over:
This month’s Favoritez – Mei 2018
This month’s Favoritez – Juni 2018
This month’s Favoritez – Juli 2018
This month’s Favoritez – Augustus 2018

– WE KOCHTEN EEN HUIS – 

De laatste paar maanden van het jaar stonden eigenlijk compleet in het teken van ons nieuwe huis. Op 31 augustus tekenden we ons koopcontract en september stond compleet in het teken van klussen, verbouwen en verhuizen. Nu is alles zo goed als af en we zijn zo tevreden met hoe alles is geworden! Je herkent het eigenlijk niet meer terug en we genieten nog steeds elke dag van onze keuken, grotere slaapkamer en natuurlijk ons kantoor (oké, daar geniet ik het meeste van). Hopelijk kunnen we in 2019 nog meer gaan genieten en vooral van onze tuin!

Zo zagen de laatste maanden van het jaar eruit: 
This month’s Favoritez – September 2018
This month’s Favoritez – Oktober 2018
This month’s Favoritez – November 2018

Dit waren mijn hoogtepunten van 2018, niet slecht toch? Let 2019 begin!

Hoe was jouw jaar?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. He Leen weer een mooi stukje, veel plezier vandaag en vanavond we zien jullie snel. en hoop volgend jaar nog van zulke mooie stukjes van je te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.