This month’s Favoritez #19 – Februari 2018

Hello March, daar ben je dan! De korte maand februari vloog voorbij en stond vooral in het teken van eten, eten en nog meer eten haha. Ik had heel wat dinnerdates en andere afspraken met leuke mensen, dus bereid je voor op veel foodfoto’s! Verder had ik een tentamen, deden we mee aan opnames van een tv-programma (waarmee we een leuk geldbedrag wonnen) en las ik een aantal hele leuke boeken. Kijk je mee naar februari? 

Februari begon gelijk goed toen ik met Anouk op 1 februari een dagje naar Breda ging. We winkelden een beetje, gingen natuurlijk naar een boekhandel en hadden een high tea bij A cup of cake. Het was heel erg gezellig en de high tea was heel erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Een week later ging ik met mijn tante gezellig eten in Deventer. We proberen regelmatig samen een hapje te gaan eten, maar door drukke schema’s schiet dat er nog wel eens bij in. We hebben heerlijk gegeten bij Grand Café Samen in Deventer. Ik had er al eerder geluncht, maar nog nooit gedineerd. Het is echt een aanrader, mocht je een keer in Deventer zijn! #nomnom

Nog een keer uiteten in dezelfde week? Waarom niet? Met mijn zwager en schoonzusje gingen we all you can eat-eten, haha! Natuurlijk veel te veel gegeten en toen kwam het ongelofelijk lekker toetjesbuffet er ook nog bij! Oeps!

Februari was natuurlijk ook de maand waarin Valentijnsdag werd gevierd. Aangezien wij nog geen week later ons jubileum vierden, besloten wij niets met Valentijn te doen. Natuurlijk kon ik deze liefdevolle dag hier op de blog niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus ik schreef een lijstje met hele fijne vriendschappen. Die mag je ook wel eens benoemen, toch?

De spontane afspraken zijn vaak het leukst en dat gold ook voor deze bowlingdate met de (schoon)oudjes! Vin’s broertje van 10 ging ook mee, dus gezellig was het zeker!

Nog meer eten?! Op 20 februari waren mijn vriend en ik 7 jaar samen en dat gingen we natuurlijk vieren bij ons favoriete restaurant. Wij zijn dol op tapas en helemaal van La Cubanita, dus een tafeltje was snel gereserveerd! Binnenkort hebben ze een nieuwe kaart, dus die moeten we heel snel gaan proberen natuurlijk!

Als cadeautje voor ons jubileum kreeg ik een minidonutmaker en die moest natuurlijk getest worden! Het was behoorlijk wat werk, maar wel heel erg leuk om te doen. ‘Helaas’ zijn het niet echte donuts, maar smaken met meer naar mini ronde wafeltjes, ook lekker! Dit is trouwens de ‘taart’ van februari voor mijn taartenchallenge, haha!

Confession? Tot vorige week was ik nog nooit bij de Yoghurt Barn geweest! Met een vriendin besloten we in Nijmegen hier te gaan zitten om even bij te kletsen en ik nam een heerlijk samengestelde yoghurt met oreokruimels en frambozen. Yum! O, de thee was ook heel erg lekker! ♥

Jeetje, dit maandoverzicht lijkt meer op een overzicht van een foodblogger dan van een boekblogger, haha! Met Janneke van WLFG had ik in Amsterdam afgesproken om gezellig bij te kletsen. We besloten bij De drie Graefjes te gaan zitten en bestelden twee stukken (enorme stukken) cheesecake, nom! Het was zo gezellig en voor we het wisten moesten we alweer met de trein! Snel weer doen!

En natuurlijk las ik ook een aantal boeken! Februari was voor mij aan de ene kant een fijne leesmaand (tenminste zo kijk ik er op terug), maar aan de andere kant heb ik ook veel minder boeken gelezen die ik had willen lezen. Volgens mijn challenge loop ik nu zo’n 4 boeken achter op mijn challenge (van 130 boeken) en dat geeft niet zo’n heel fijn gevoel haha! Waar ik vooral heel veel van heb genoten is De reiziger, een boek waar geen deadline aan zat geplakt en die ik vooral helemaal voor mezelf las. Heerlijk!

Hoe was jouw maand? Heb jij fijne en leuke dingen kunnen doen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wauw dat zag er vooral een lekkere maand uit!! Krijg er helemaal honger van haha. De reiziger die wil ik ook nog lezen en dan de serie zien. ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.