Mijn plannen voor deze zomer

Afgelopen woensdag heb ik mijn laatste reguliere tentamen gemaakt en afhankelijk van de resultaten heb ik daarna mijn bachelor binnen! Yes! Tijdens het studeren maakte ik stiekem al een paar plannen voor de zomer, maar nu is het dan echt tijd om plannen te maken, af te spreken en een heerlijke zomer tegemoet te gaan. Happy Summer

Eigenlijk is dit de eerste zomer in jaren dat ik echt een ‘standaard’ zomer heb, haha. Vorige jaren gingen we altijd in de zomer een aantal weken op vakantie en bij terugkomst moest ik vaak al studeren voor hertentamens die ik vaak (helaas) had. Echt veel weken achter elkaar vrij had ik nooit, maar nu dus wel! Tijd om heel veel leuke dingen te doen, dus!

Een weekendje Parijs
Hoewel we natuurlijk onze ‘grote’ vakantie van dit jaar al hebben gehad en we eind augustus gaan verhuizen hebben we besloten om toch nog een paar dagjes weg te gaan. We hebben ons oog laten vallen op Parijs! We zijn er al twee keer geweest, maar ik heb heel veel zin om gewoon lekker door de stad te slenteren, eventueel dingen bezoeken die nog niet eerder hebben gezien en gewoon genieten van het (hopelijk) fijne weer. Daarnaast willen we ook graag naar het Champagne-gebied in het noorden van Frankrijk, dus misschien maken we er wel een combi-tripje van!

Spullen pakken, meubels uitzoeken en verhuizen
Aan het eind van de zomer gaan we zoals gezegd verhuizen naar ons eerste koophuis! Heel veel zin in natuurlijk, maar daarvoor moet er ook nog heel veel gebeuren. Ongelofelijk hoeveel troep je in zo’n drie jaar kunt verzamelen, maar dat moet allemaal worden uitgezocht. Dingen worden weggegooid, misschien weggegeven en de rest wordt ingepakt voor een plekje in ons nieuwe huis. Daarnaast hebben we besloten om veel meubels en dergelijke nieuw te kopen dus ook daar gaan we deze zomer voor op pad. Veel dingen hebben we al uitgezocht, maar door lange levertijden moet het allemaal op tijd besteld worden.

En dan is het eindelijk tijd om eind augustus te sleutel in ontvangst te nemen! Aangezien we nog eerst een aantal dingen willen verbouwen kunnen we er nog niet gelijk gaan slapen, maar hebben we wel voldoende tijd om het huis helemaal naar onze smaak te maken en het compleet ons eigen plekje te maken. Zo veel zin in!

Het schrijven weer oppakken
Ik hou van schrijven, maar doe het zo weinig! Verschillende dingen spoken door mijn hoofd die ik graag op papier wil zetten en wil uitwerken. Deze zomer zal daar – ondanks de verhuizing – helemaal perfect voor zijn. Hopelijk heb ik voldoende vrije dagen om alles daadwerkelijk uit te werken en op papier te zetten, yes!

Afspreken met heel veel leuke menen
De zomer is natuurlijk de perfecte periode om veel af te spreken met leuke mensen. Veel zijn vrij en dus genoeg tijd om op verschillende plekken mooie momenten te beleven. Zo staan er twee lunchdates met oud-collega’s van Starbucks op de planning, ga ik hopelijk vaak uiteten met vriendinnen en ga ik samen met Janneke van FG Amsterdam onveilig maken! ♥

Boekenmarkt en het Best of Romance event in Amsterdam
Op de eerste zondag van augustus is het natuurlijk weer tijd voor de Deventer Boekenmarkt! Natuurlijk heb ik weer een lijstje, maar ik probeer me wel een beetje in te houden wat betreft aankopen aangezien je ze allemaal mee moet nemen bij de verhuizing! Desondanks heb ik er weer heel veel zin in en hoop ik op een zonnige dag! Zie ik je daar?

Op 1 juli is het weer tijd voor het Best of Romance event van Boekerij in Amsterdam. Vorig jaar was de eerste editie en die was zeer geslaagd! Ook dit jaar komen er weer leuke auteurs, is er een boekenmarkt en tijd voor een Q&A! Je kunt je nog steeds opgeven (via deze link), dus wie weet zie ik je daar!

Mijn tweede blogverjaardag vieren
Op 1 augustus is het alweer tijd voor de tweede blogverjaardag van Favoritez! Wat gaat de tijd snel. Hopelijk kan ik net als vorig jaar een aantal leuke acties voor jullie organiseren en gaan we er samen een feestje van maken! Ik heb nog een aantal andere dingen die ik graag hier online wil wijzigen en dit jubileum is daar perfect voor, toch?

En verder…
… wil ik heel veel ijsje eten, nog meer boeken lezen en genieten van het fijne weer. Hopelijk zitten er nog een aantal mooie dagen naar de kust in of een picknick in het park? Wie weet wat de zomermaanden gaan brengen!

Wat zijn jouw plannen voor de zomer? Heb jij nog tips voor Parijs?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.