Mijn zomerverhaal voor Hebban: ‘De beschermengel die een dag vrij nam’

Afgelopen december schreef ik een kort kerstverhaal dat gepubliceerd werd op de Hebban Feelgood spot. Ik vond het ontzettend leuk dat mensen nu mijn fictieve schrijfsels konden lezen. Vanuit de Feelgood Club besloten we deze zomer een vervolg op dit verhalensucces te organiseren en wederom schreven een groot aantal feelgoodauteurs korte verhalen. Ik besloot ook weer een kort verhaal te schrijven en afgelopen vrijdag verscheen dit verhaal online. En eigenlijk ben ik best wel heel erg trots geworden op mijn schrijfsel, dat ik het ook heel erg graag hier wil delen! 

Ik schreef een kort verhaal over een fijne, zonnige zomerdag waarop twee mensen elkaar leren kennen en de dag samen doorbrengen. Bij mijn zomerverhaal staat ook een kort interview met mij, die lees je hier. Wil je de andere zomerverhalen ook lezen? Hier vind je een overzicht! Zeker doen, want er zitten echte pareltjes tussen.

De beschermengel die een dag vrij nam

 ‘Ik ben blij dat je beschermengel vandaag een dag vrij heeft genomen,’ mompelde ik zacht. Voordat ik mijn lippen op zijn mond drukte zag ik nog net dat hij glimlachte en toen – eindelijk – kuste ik hem.
Je zal nu wel denken, eindelijk? Ja, eindelijk, ik heb de hele dag moeten wachten voordat ik eindelijk zijn zachte lippen mocht kussen, maar ik wilde hem niet al te veel opschrikken na de verschrikkelijke ochtend waarmee zijn dag begon. Natuurlijk snap je er nu nog steeds niet zo veel van, dus laat ik bij het begin beginnen. We spoelen even 13 uur en 38 minuten terug, het moment dat deze fantastische jongen mijn leven binnen liep. Nou meer viel, maar dat zal je zo wel merken.

Benieuwd geworden naar de rest van het verhaal? Hier lees je het complete verhaal.

Ik hoop dat jullie mijn zomerverhaal leuk vonden om te lezen! <3

Fijne zondag!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.