This month’s Favoritez #63 – november 2021

Het voelt alsof november best wel voorbij is gevlogen. Maar als ik kijk naar mijn maandoverzichtje is er eigenlijk best weinig gebeurd. Ik was natuurlijk jarig en we gingen een nachtje naar Keulen, maar verder vooral werk en eten, haha! Kijk je mee?

De maand begon goed met een heerlijk broodje van de Broodbode. Vin kwam terug van kantoor en had als verrassing broodjes meegenomen, jum!

Ik schreef het ook al in mijn vorige maandoverzicht, maar man wat is dit lekker! Echt nieuw favoriet eten hoor, zo’n maaltijdsalade met biefstukreepjes en zelfgemaakte croutons.

Gezellig met mama Deventer in! Beetje winkelen en lunchen bij Zus (vet lekker)!

Lezen in bed met koffie. I live for this.

Mijn oom uit Canada was over voor een weekendje en we gingen brunchen bij mijn ouders met oma en mijn oom. Heel gezellig (en niet onbelangrijk: food!).

Family photo!

Halverwege november gingen we een weekendje naar Keulen. We hadden een heerlijke hotel, namelijk 25Hours hotel The Circle. Ik vind deze hotels echt een feestje om in te verblijven!

De eerste dagen hadden we heerlijk weer en hebben we een beetje gewinkeld. Helaas regende het de tweede dag ongeveer de hele dag. We zijn naar het Chocolademuseum (aanrader!) geweest, hebben toch – ondanks de regen – wel een beetje door de stad gewandeld. Prima weekendje hoor!

We sloten onze ministedentrip af met een taartje! Hoe mooi zijn deze taartjes?

Ik ging koffiedrinken met Susan in de stad! We wonen allebei in het prachtige Deventer, maar we hadden nog niet afgesproken. We dronken koffie bij Lou (aanradertje!) en hebben heerlijk gekletst over boeken en natuurlijk over schrijven.

Verjaardagsweekend! Een perfect moment om even de stad in te gaan voor een lekkere lunch.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! We doken (behoorlijk wat uren) de keuken in om deze te leuke bolgebakjes te maken. En extra fijn, ze waren ook nog eens superlekker!

Bij ‘Oud & Nieuw’ horen natuurlijk oliebollen, haha!

Jarig! Ik werd 26 en heb mijn verjaardag gevierd met leuke cadeautjes, taart en familie! <3

We besloten vrij spontaan om een middagje naar Utrecht te gaan. We namen een paar uurtjes vrij van het werk, gingen lekker lunchen en doken een paar winkels in. Ik kocht onder andere De bronzen stad, de nieuwste limited edition van Boekerij!

Lezen en koffie, are there better things in life?

En dat was november! Best een kort maandoverzichtje, hè? Ik heb bizar weinig meegemaakt en vooral veel gewerkt, haha! O en veel gegeten, misschien moet ik maar foodblogger zijn (zonder het zelf koken), in plaats van boekblogger haha!

Let’s see what December brings!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.